anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłam 2 przedmioty u tego samego sprzedającego na licytacji. Czy mogę zapłacic raz za przesyłke?

canon1980
#7 Wielbiciel#

Witam . Wygrałam dzisiaj licytacje 2 przedmiotów ( małe paczki lego hero po zaledwie 16 zł)  za sztukę. . Wygląda na to , że muszę zapłacić podwójnie za przesyłke tych paczek po około 14 zł , bo nie widzę nigdzie jak to inaczej zrealizować. Dzwoniłam do pani ktora wystawiła przedmioty , i na 100 % powiedziała , że mogę zapłacić raz za przesyłke kuriera 13 zł lub 14 zł.  Zależy jaką opcje wybiore( dodam , że innych cen nie ma do wyboru za przesyłke) . Pani była przekonana , że wielu klijętów tak wcześniej robiło u niej zakupy,  ale nie potrafi mi powiedzieć jak mam to zrobić.  Na wszelkie sposoby próbowałam znaleźć opcje ale nic nie znalazłam.  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

xyz96
#21 Demiurg#

@canon1980 Na zwykłym Allegro wejdź w Moje zakupy, zaznacz po lewej stronie obie aukcje i na samym dole kliknij Opłać. Zobaczysz, ile Ci policzy za wysyłkę. Jeśli podwójnie, to nie kończ płatności, tylko weź od pani numer konta bankowego i zapłać jej bezpośrednio na konto, zwykłym przelewem, poza Allegro, za towary i jedną wysyłkę. Takie wpłaty nie są zabronione. 

Jeśli to Allegro Lokalnie, także zapłać bezpośrednio na konto bankowe za obie aukcje i jedną wysyłkę. 

oznacz moderatorów