Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zwrócić kupującemu pieniądze? Nie są jeszcze wypłacone z Allegro.
@kristi902 to nich odda na konto które mu podasz, na allegro lokalnie nie da się zwrócić przez allegro finanse 😞
Po drugie to nie Twój problem że nie wie i że sprzedał coś czego nie ma 😞 rozpocznij dyskusję i w niej podaj numer konta i poproś o niezwłoczny zwrot kasy !
Masz rozdwojenie jaźni ?
Kupiłam przyczepkę ale sprzedający jej nie ma.
Jak zwrócić kupującemu pieniądze?
@kostas11 A bez dyskusji sie nie da ? Nier każdy jest tak ogarnięty jak Ty. Może sprzedwał pierwszy raz ? Takim tez trzeba pomóc, napisanie odpowiedzi nic nie kosztuje.
@kristi902 Rozumiem ze zakup na Allegro Lokalne, to sprzedający musi sobie wypłacić na swoje konto, później ty mu podajesz nr swojego konta i on ci zwraca. Tam nie ma innej możliwości zwrotu kasy.
Ma 2 opcje. Pierwsza to jak piszą Panowie może wypłacić i zwrócić na Twoje konto. Druga to może napisać do allegro i poprosić o zwrot przez allegro finanse. Kilka dni temu moderator w jakimś poście potwierdzała, że jest taka możliwość tylko nie wielu o niej wie.
@kaliszaneczka-x Zwrot systemowy na AL będzie (podobno) możliwy od 20 czerwca. Tak zapowiada Allegro
Tak ale to systemowo. A wcześniej można było poprosić, żeby oni go zrobili. Tylko nie wielu o tym wiedziało.
@kaliszaneczka-x No to ja też do teraz byłem "ciemny jak tabaka w rogu". A dzieki Tobie rozjaśniło mi się.