Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:110542706 Być może dobrałeś nieodpowiedni rozmiar butów? Jeśli chcesz złożyć reklamację, to skontaktuj się ze sprzedającym, np. za pomocą Centrum Wiadomości: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/
Zawsze możesz reklamować wadliwy towar. W przypadku obuwia konieczne jest jego dobre dopasowanie do budowy stopy. Wg mnie ciężko jest dobrać buty kupując przez internet.
But mnie obtarł czy należy mi się odszkodowanie na ja pie...ole tego jeszcze nie grali na tym portalu
Oj tam, oj tam. Jak miałem przyjemność handlowania obuwiem to nie takie kwiatki się trafiały 🤣🤣🤣
Przepraszam bardzo ale to już zakrawa na absurd strach handlować bo za głupotę kupujących niedługo po sądach będą sprzedawców ciągać
Handlować na Alle - rzeczywiście strach - szowinistą, ani seksistą nie jestem, ale każde zamówienie od niewiasty powodowało u mnie skurcze żołądka - cały czas przygoda pełna niespodzianek 🤣
Niech wyśle sprzedającemu przedsądowe wezwanie do wydania plastra na odciski 😜
W pierwszej kolejności do szpitala po obdukcję. potem do prokuratury o narażenie zdrowia i życia
To jest żart prawda? Prawda?!
Ja bym nie ryzykował ubiegania. Stopy mogą jeszcze bardziej boleć.