Prowadziłeś dyskusję w tej sprawie i otrzymałeś w niej odpowiedź od nas. Nie będę powielał tych samych wyjaśnień, jeśli potrzebujesz doprecyzowanie to skontaktuj się z nami poprzez dyskusję. Kontynuuj rozmowę w tym samym miejscu.
Dostałem odpowiedź która nic nie wyjaśniła i to wy zakończyliście dyskusje i zostawiliscie mnie na lodzie,paczka została dostarczona i jest w trakcie weryfikacji,zostałem bez pieniędzy,zgłosiłem to do przewoźnika bo wy macie to w dupie
Nie mamy tego w tym miejscu o kórym piszesz, tylko wyjaśniliśmy kilkukrotnie, że bez decyzji reklamacyjnej od przewoźnika nie jesteśmy w stanie podjąć dalszych kroków.
A wy dalej nie rozumiecie,mam wszystkie skriny dotyczące dostarczenia paczki odbioru i weryfikacji a ta osoba która mówi że paczka zaginęła na magazynie po prostu nie chce oddać pieniędzy a przesyłkę odebral
a moja sąsiadka cztery domy dalej - otrzymała potwierdzenie iż odebrała paczkę - a tą paczkę znalazłem u siebie na zwrotach wsród innyc paczek adresowanych do mnie - po 3 dniach - dopiero jak otworzyłem skapłem się iż to nie towar jakim handluje. No i co ? Sprzedawca Pani Sąsiadki także miał potwierdzenie iż towar doręczony - a Sąsiadka zdążyła zgłosić reklamację iż jej nie dostała fizycznie.
No pięknie tylko że mojej paczki niby nikt nie otrzymał i to nie jest zwrot za 200 czy 500 PLN tylko o wiele więcej w alegro zamiast wyjaśnić to zakończyło,tak pomagają,to jest złamanie praw konsumenta,widzę że będzie trzeba to inaczej wyjaśnić skoro mają to gdzieś
Nie wprowadzaj innych w błąd, bo zapoznałem się z dyskusją i widziałem, że wszystko Tobie wyjaśniliśmy. Jeśli masz decyzję reklamacyjną od przewoźnika to napisz do nas przez formularz lub rozpocznij dyskusję.
Mam informację od przewoźnika o skutecznym doręczeniu zwrotu a sprzedawca mi wmawia że paczka zagubiona
co znaczy skuteczne doręczenie zwrotu ? Jak Ci wspominałem - sąsiadce skutecznie doręczono paczkę - status - dostarczono - a paczkę miałem u siebie...
co ty dzieciak?
użyj dostępnych przepisów prawa
lub moje ulubione z wątku obok - idź na policję