Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@BulimiaOtylosa Podaj mi proszę numer zamówienia, której dotyczy ta sytuacja lub numer dyskusji, którą prowadzisz ze sprzedającym.
Witam
Numer zamówienia (11074504323)
@BulimiaOtylosa Dziękuję, jakiej pomocy od nas oczekujesz? W dyskusji, którą prowadzisz ze sprzedającym w tej sprawie, nasz pracownik 30.09 poinformował Cię, że możesz złożyć wniosek do Allegro Protect.
Tak zrozumiałem i powinienem tak zrobić od razu ale jak czytam co ten sprzedawca pisze to nie wiem czy w odwecie nie zgłosi się do sądu o zwrot kosztów, twierdzi że go nękam jak można wogole tak pisać, pisałem z innym kupującym i też później groził policją , nie wiem co mam zrobić, proszę mi doradzić nie chcę takich płyt kilka jest nieoryginalnych, według discogs jedną to po prostu wydanie rosyjskie chociaż pewności już nie mam skoro większość nie jest oryginalna. Jeśli będzie mnie straszył sądem i policją, jak to zrobić żeby nie mieć problemów, bo jeśli wystąpię o zwrot prowizji to komu oddaję płyty sprzedającemu? Który będzie miał płyty u siebie? Nie wiem jak to rozwiązać . A wiem że niektórzy też rozpoczynali dyskusję z tym Panem.
Proszę o pomoc bo sprzedający zastrasza mnie policją
to marny handlarz jest a nie sprzedawca.
zglos sprawe na policje.