Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem piłę z wysyłką z Chin i na drugi dzień firma ma zawieszone konto,kupiłem w innej chińskiej firmie regał metalowy na drugi dzień ma zawieszone konto . Co jest grane .. Nie wiem czy czekać na ten towar czy nie
@robjabba w sumie to nie masz wyjścia, zawieszenie konta nie zwalnia sprzedawcę z wysyłki, ale robiąc tanie zakupy nie zawsze na koniec będą tanie 😄
Payu płaci po dostawie
@robjabba Nie, wszystko zależy do czasu wysyłki, blokują na 30 dni ( także Polskim firmą ) ale to nie ma nic wspólnego z dostawą 😞
A bardziej chodzi o to że to są kiepskiej jakości produkty, odbiegające od zdjęć potem się będziesz szarpał z reklamacjami i tracił czas i nerwy 😞
@robjabba jak minie termin doręczenia załóż dyskusję
Zobaczymy co zrobi PROTECT bo piła ma czas dostawy 20 dni a regał 7 a płatności dopiero w listopadzie
@Crow_Empire allegro się przejedzie na tym za rok jak te produkty co dotarły bo większość są wysyłane i kiepskiej jakości lub podróbki, kupujący zaczną korzystać z Protect a nie wierzę że ściągną to ze sprzedawcy z Chin 😞
I wszystko tu dla dobra klienta xD. Tyle postów na temat chińczyków, portal wszystko dla dobra robi, tylko niech mi ktoś powie co w tym dobrego...?
Może robi coś w W.C.? 😎
Chodzi o to,ze allegro chce ograniczyc do minimum to zeby klienci kupowali bezposrednio z chinskich stron,dla nich licza sie obroty wiec chca posredniczyc we wszystkim za co sciskaja kase.
Z chin to kupuje sie bez "posrednika",tanio,duzo taniej i bez problemow