Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Kupiłem produkt jednak po 5 minutach anulowałem zakup nie mogę założyć sporu a sprzedający 15 min po tym wszystkim pisze mi że towar został wysłany co jest nie możliwe a na ino pst pisze w trakcie przygotowania jak odzyskać pieniądze i jak zwrócić towar skoro nie mogę dokonać na Allegro zwrotu bo anulowałem zakup?? Nawet nie mogę założyć sporu A widać ewidentnie że sprzedający chce przetrzymać kasę
kamyk79 Polecam przemyślane zakupy , sprzedający podjął przesylkę do realizacji , pozostaje standartowe odstąpienie od umowy /
Jeśli sprzedający zdążył już wysłać Twoje zamówienie, poprosi Cię o zwrot przesyłki.
Odebrać paczkę i odstąpić przez jako zwrot
Ps. sprzedawca ma 14 dni na zwrot kasy 🙂
Radzę robić przemyślane zakupy albo wziać zabawki i do piaskownicy.
@kamyk79 Nic nie rób, nie odbieraj, masz statut "anulowane" to niech się sprzedający martwi. Allegro przyjęło tak w systemie i już.
@kamyk79 Nie odbieraj paczki, nie musisz. Jeśli sprzedawcy wysłał towar po anulowaniu, zrobił to na własny koszt i własne ryzyko. Powinien Ci oddać niezwłocznie całą wpłatę. Allegro blokuje Dyskusję po anulowaniu, ale jeśli będzie problem, poproś o pomoc Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5... Działa podobnie jak Dyskusja.