Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot na raty, ale nie widzę go w moich zakupach. Bank zaakceptował wniosek. Raty przyjdą a nie mam żadnego potwierdzenia od sprzedawcy, że zakupiłem towar
@Client:39515541 sprawdziłam i mam tylko informację, że raty nie zostały przyznane i płatność jest nieudana. Czy otrzymałeś e-mail z informacją, że raty zostały przyznane? Czy możesz wrzucić tutaj zrzut z tą wiadomością (z zasłoniętymi danymi wrażliwymi) lub przesłać ją na adres spolecznosc@allegro.pl ?
Dzień dobry. Kupiłam przedmiot na raty ale nie widzę go w zakładce. Raty zostały przyznane.
@Ewa18022 Jeśli masz na myśli zakup hulajnogi, to ten zakup jest normalnie widoczny w Twojej zakładce Moje zakupy.
😎
Ja niestety nie widzę tego przedmiotu w zakładce Kupione. Został on zakupiony na raty. Nie widzę historii tego zakupu, ani w jakim momencie jest ta sprzedaż. ( czy została wysłana itd)
@Ewa18022 Cześć, sprawdź proszę zakupy ratalne w tej zakładce: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/raty (Twój wniosek jest wciąż weryfikowany)
Dziwne. Bo dostałam umowę już na e-maila że przyznano kredyt.
Ja niestety nie widzę tego przedmiotu w zakładce Kupione. Został on zakupiony na raty. Nie widzę historii zakupu, ani w jakim momencie jest ta sprzedaż. ( czy została wysłana itd)