Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć sprawa wygląda tak kupiłem dzisiejszego dnia PSC na allegro lokalnie w wysokości 50euro pisałem z kolesiem na messengerze i poprosiłem o wystawienie na allegro zgodził się ale stwierdził że kod psc wyślę mi dopiero jutro jak dostanie kasę na konto z regulaminu allegro wynika że ma 7d na to by wysłać kod czy jeżeli nie otrzymam kodu jest szansa na odzyskanie środków?
Podoba Mi się wasze myślenie, najpierw zakup bez"myślenia" a później opamiętanie i czy odzyskam środki. Powinno być odwrotnie ale tak odzyskasz jeżeli spełniasz warunki tzn. zakup przez Allegro itd. Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy.
Jakiego bez"myślenia" właśnie nie przelałem bezpośrednio środków na konto bankowe tylko zakupiłem poprzez allegro skąd miałem wiedzieć że koleś będzie mnie próbować oscamować?
Jeżeli się z kimś umawiasz na zakup no to dotrzymujesz tego słowa i wysyłasz a nie twierdzisz że oscamujesz
@Krystek10000 Tak jak mówił Ci LEW433 - jeśli transakcja była formalnie zrobiona przez Allegro, to nie masz się o co martwić.
Polacy nie gęsi, zatem na przyszłość - scam się robi Anglikowi, względnie Amerykaninowi. Polaka można co najwyżej oszukać 😐
No cóż.... PSC to faktycznie nie mój temat...
Jednak chciałbym zauważyć, że ludzie kupujący gwoździe, młotek, wkrętak, wiertarkę - czyli praktyczne rzeczy, jakoś nie mają takich problemów jak ci, co kupują "wirtualną rzeczywistość".
@Krystek10000 Tak, dokonałeś zakupu przez Allegro, więc jeśli nie otrzymasz zakupionego produktu, możesz zwrócić się do nas z wnioskiem o rekompensatę z Allegro Protect. W sytuacji gdy sprzedający nie chce wysłać Ci zakupionego produktu, możesz rozpocząć z nim dyskusję.