Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem telefon zepsuł się po 9 miesiącach sprzedający mimo że dalej sprzedaje na allegro nie odpisuje na maile w jaki sposób i gdzie mam dostarczyć tel ,żeby naprawić przedmiot.
Gwarancja sprzedającego w opisach jego aukcji 12 mcy
Nr telefonów na aukcjach,w opisach ,fałszywe. Adres firmy pewnie też .
Na maile nie odpowiada
Co mogę zrobić?
Dyskusję założyć musisz, pracownik dołączy potem 🙂
Dyskusji z tego co zrozumiałem nie założę bo mineło 180 dni
Czy źle rozumiem?
Nie założysz. Masz na to 180 dni.
To co mogę zrobić?
@Marekprzy Da się jeszcze przez ten formularz https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a
Dzięki będę próbował,jak nie to chyba uokik pozostaje?
@Marekprzy Kontakt z Allegro przez ten link zazwyczaj stawia sprzedawcę na nogi i on wtedy szybko załatwia sprawę. Dobra rada - nie powołuj się na gwarancję, masz jeszcze obowiązkową dla sprzedawców rękojmię, która trwa 2 lata i której warunki są zazwyczaj bardziej korzystne od gwarancji. Poczytaj w sieci o rękojmi.
Dzięki
Problem jest taki że to gówniarskie zachowanie sprzedawców , które ma chyba ciche przyzwolenie z allegro,bo prowizje wpadają ,a po zamknięciu konta ,by nie wpadały.
Ja chcę tylko wiedzieć ile się z tym będę bujał -bo wiadomo jak z miesiąc ,to i tak kupię nowy smartfon-bo bez tego ani rusz.
A jak bym wiedział to nawet może bym poszukał naprawy na własny koszt -a tak jestem w cz.d... i nie mogę wykonać żadnego ruchu.
A tu w odpowiedzi milczenie,koleś się na alle loguje,handluje towarami, a nie odpisuje,telefony jak pisałem fałszywe.Zobaczymy czy dostanę jakieś wsparcie z allegro
Jak coś to i tak będę go skarżył na UOKiK -tyle mojego że sobie popiszę
Dzięki że chociaż wy pomagaćie
Pozdro Marek