Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Skontaktowałem się z sprzedającym wyjaśniłem o co chodzi a na koncie widnieją te zakupy mimo że anulowałem zapłatę
Jako kupującemu nic ci nie grozi ,masz prawo do rezygnacji bez podawania przyczyny choć warto się zawsze zastanowić przed zakupem zanim narobi się kłopotów sprzedawcy.
Jak anulowałeś to środki nie zostały przekazane na konto sprzedającego więc nie wyśle towaru atu masz jak anulować zakup: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/jak-anulowac-zakup-rKDAEXOx8iX
@Client:44400320 Anulowanie zapłaty nie powoduje, że zakup zniknie z konta. Dobrze, że skontaktowałeś się ze sprzedawca i poinformowałeś o rezygnacji. Po anulowaniu zapłaty sprzedawca nie otrzyma pieniędzy, a jeśli już kwota została pobrana z Twojego konta, wróci do Ciebie w ciągu około 3 dni. Nic więcej nie musisz robić. Zakup widoczny w zakładce Moje zakupy w niczym Ci nie przeszkadza. Odstąpiłeś od umowy. Nie musisz dodatkowo anulować całego zakupu, ani robić zwrotu w zakładce Moje zakupy.
@Client:44400320 Sprzedający nie może anulować statusu zamówienia w naszym systemie, ale możesz zrobić to sam: