Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Od dłuższego czasu mam problem z kupnem i płaceniem przez mBank, czasem się zdarzy że przejdzie transakcja pozytywnie, ale to raz na około 5 prób zakupu.
A więc:
Kupuje "normalnie" czy poprzez koszyk wybieram gdzie dostarczyć,płacę rodzaj przesyłki płacę przez mBank i czekam czekam czekam i dalej czekam aż informacja że czekamy na odp od twojego banku- kasa z konta już dawno zabrana, a następnie w moje allegro info: Spróbuj jeszcze raz więc próbuje i znów to samo- kasa drugi raz zabrana z konta towar nie kupiony.
Więc w końcu anuluje zakupy kasa wraca za 2/3dni na konto, a ja nadal nie mam możliwości kupić chociaż mam finanse na koncie.
Dzwonię do mbanku z pytaniem czy mają jakąś awarie/problemy systemowe i dostaje odpowiedz: Brak informacji na temat awarii.
Dodam że kupuje przez apke Allegro i płacę przez apke mBank.
No i tu może być problem właśnie z tą apką, próbowałeś wybrać np. blik zamiast mtransweru?
Nie nie używam blika, już aktualizowalem/od nowa instalowałem alle jak i mBank i dalej coś źle działa.
Coś nie mogą się zgrać zawsze ze sobą.
Najdziwniejsze jest to że jak kupuje to raz przełączy mnie do apkibanku a raz nie.
@chiccoo Z jakiej wersji naszej aplikacji korzytasz?