Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, zastanawiam się nad kupnem produktu elektronicznego - konta na pewnym portalu, a właściwie "czasu poświęconego na rozwinięcie konta". Cena produktu jest bardzo wysoka (5000 zł) i nie chciałbym włożyć tych pieniędzy w bezwartościowy produkt. Istnieje możliwość, że na konto nałożony jest shadow ban [https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_banning], a nie sprawdzę tego dopóki sam nie zaloguję się na to konto i nie zacznę wrzucać swoich treści. Shadow ban polega na tym, że mimo znacznej ilości obserwujących, moje treści nie są im proponowane, ani wyświetlane. Często jest to spowodowane wrzucaniem treści niezgodnych z polityką danej platformy. Obecnie na profilu nie ma żadnych treści, zostały one usunięte/ukryte. Proszę o informację co w sytuacji, kiedy okaże się, że na konto jest nałożony shadow ban lub inna blokada? Przeczytałem już kilka artykułów na temat Allegro Protect i widziałem, że firma często robi pod górkę ze zwrotem tak dużej kwoty.
@Best-Premium jeśli zostaną spełnione warunki Allegro Protect zgodne z regulaminem to będziesz mógł skorzystać z rekompensaty.
@Best-Premium Czyli
Allegro Protect nie obejmuje sytuacji, gdy:
Oferta lub działanie Kupującego nie były zgodne z Regulaminem Allegro, w szczególności Towar nie był dopuszczony do obrotu na Allegro z uwagi na wykaz towarów zakazanych i dopuszczonych warunkowo, wskazanych w Regulaminie Allegro.
jak myślisz że ap ci wypłaca za konto do gry za 5k kupione od osoby prywatnej to radzę ci daj sobie spokój bo utopisz tą kasę. Jedyna pewna sytuacja o ap to że nie wyśle ci zakupionego towaru o reklamację się będziesz ganiał sam