anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon na 15 zł na allegro days - brak mimo pusha

pw420
#7 Wielbiciel

Po zakupie dostałem powiadomienie o kuponie 15 zł na Allegro days. Po kliknięciu przeniosło do strony głównej i nie widzę go w kuponach, nie mam też żadnego maila o kuponie do odebrania.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pw420 zweryfikuję opisaną przez Ciebie sprawę. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

panna_anastazja
#7 Wielbiciel

Cześć,

dostalam rano pusha o zakwalifikowaniu sie do kuponu na 15zł z okazji allegro days. Po kliknięciu w powiadomoenie wystąpił jakiś błąd. Nie mam powiadomienia w allegro w ikonce dzwonka ani na mailu. Jak uzyskać kupon?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@panna_anastazja spróbuję ustalić powód tej sytuacji. 

Basia
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@panna_anastazja @pw420 sprawdźcie proszę, czy kupon pojawił się w zakładce Kupony i wróćcie do mnie z odpowiedzią. 

Basia
oznacz moderatorów

Czarna_88-88
#8 Zapaleniec

Ja mam to samo. Wyskoczyło powiadomienie push, a kuponu nie ma ani w dziale z kuponami, ani przy przejściu do kasy. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Czarna_88-88 weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.

Basia
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pw420 kupon jest aktywy na Twoim koncie.
@panna_anastazja kupon został już przez Ciebie zużyty.
@Czarna_88-88 nie widzimy w systemie przesłania pusha na to konto, ani przypisania kuponu. Jesteś pewna, że powiadomienie przyszło dla konta Czarna_88-88??

Basia
oznacz moderatorów

Czarna_88-88
#8 Zapaleniec

IMG_5509.png

Tak, mam tylko jedno konto allegro. Jak kliknę dzwoneczek, to jest wiadomość, że nadal nie odebrałam swojego kuponu i powinnam kliknąć push albo link w mailu. Tyle z nie ma żadnego maila z kuponem.

Wchodzę w powiadomienie, jest pomarańczowy przycisk dodaj kupon, naciskam k wywala mnie na główną bez kuponu. 

edit: weszłam na moje konto na telefonie z androidem (mój normalny główny telefon, to iPhone 17 Pro Max), kliknęłam w apce na tym drugim telefonie i po chwili kupon wpadł na konto. To iPhone coś blokował, więc jak ktoś ma podobny problem, to proszę im poradzić, żeby spróbowali inaczej, niż na iPhone. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Czarna_88-88 Dziękuję, że sprawdziłaś to u siebie i podzieliłaś się swoim rozwiązaniem! 

Marysia
oznacz moderatorów

Czarna_88-88
#8 Zapaleniec

Nie ma sprawy. Szczerze mówiąc nie pierwszy raz miałam identyczny problem, ale pierwszy raz spróbowałam na innym telefonie i zadziałało. Na iPhone niekiedy kupon wchodzi, a niekiedy nie. Loteria. Na szczęście się udało i już skorzystałam z kuponu 🙂 

oznacz moderatorów