anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon na 15 zł na allegro days - brak mimo pusha

pw420
#7 Wielbiciel

Po zakupie dostałem powiadomienie o kuponie 15 zł na Allegro days. Po kliknięciu przeniosło do strony głównej i nie widzę go w kuponach, nie mam też żadnego maila o kuponie do odebrania.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pw420 zweryfikuję opisaną przez Ciebie sprawę. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

panna_anastazja
#7 Wielbiciel

Cześć,

dostalam rano pusha o zakwalifikowaniu sie do kuponu na 15zł z okazji allegro days. Po kliknięciu w powiadomoenie wystąpił jakiś błąd. Nie mam powiadomienia w allegro w ikonce dzwonka ani na mailu. Jak uzyskać kupon?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@panna_anastazja spróbuję ustalić powód tej sytuacji. 

Basia
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@panna_anastazja @pw420 sprawdźcie proszę, czy kupon pojawił się w zakładce Kupony i wróćcie do mnie z odpowiedzią. 

Basia
oznacz moderatorów

Czarna_88-88
#8 Zapaleniec

Ja mam to samo. Wyskoczyło powiadomienie push, a kuponu nie ma ani w dziale z kuponami, ani przy przejściu do kasy. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Czarna_88-88 weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.

Basia
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@pw420 kupon jest aktywy na Twoim koncie.
@panna_anastazja kupon został już przez Ciebie zużyty.
@Czarna_88-88 nie widzimy w systemie przesłania pusha na to konto, ani przypisania kuponu. Jesteś pewna, że powiadomienie przyszło dla konta Czarna_88-88??

Basia
oznacz moderatorów

Czarna_88-88
#8 Zapaleniec

IMG_5509.png

Tak, mam tylko jedno konto allegro. Jak kliknę dzwoneczek, to jest wiadomość, że nadal nie odebrałam swojego kuponu i powinnam kliknąć push albo link w mailu. Tyle z nie ma żadnego maila z kuponem.

Wchodzę w powiadomienie, jest pomarańczowy przycisk dodaj kupon, naciskam k wywala mnie na główną bez kuponu. 

edit: weszłam na moje konto na telefonie z androidem (mój normalny główny telefon, to iPhone 17 Pro Max), kliknęłam w apce na tym drugim telefonie i po chwili kupon wpadł na konto. To iPhone coś blokował, więc jak ktoś ma podobny problem, to proszę im poradzić, żeby spróbowali inaczej, niż na iPhone. 

oznacz moderatorów