anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący odrzucił reklamację .

magdakc1
#1 Nowicjusz

Kupiłam na allegro przedmiot który ma źle  zamontowaną jedną część i przez to nie można go użytkować. Wysłałam zdjęcia do sprzedającego on kazał mi odesłać towar. Po odesłaniu napisał że przedmiot jest zgodny z opisem aukcji i odrzuca reklamację.  Poprosiłam o pomoc allegro, opisałam dokładnie problem dołączyłam zdjęcia swojego przedmiotu oraz dla porównania przedmiotu z aukcji. Allegro odpisało mi że to sprzedający decyduje czy przyjmie reklamację. Mogę się ubiegać o zwrot pieniędzy jednak kupujący nadal obstaje przy swojej racji. Czuję się oszukana, kupuję na allegro około 18 lat i nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja. To każdy może sprzedawać bubel? Dodam jeszcze że przedmiot  był prezentem pod choinkę kupiłam go wcześniej i minęło 14 dni na odesłanie.  Wprawdzie jak wykryłam wadę to  jeszcze nie  minął termin na zwrot ale wybrałam naprawę lub wymianę. Nie spodziewałam się że sprzedający odrzuci reklamację.  Teraz jest już za późno.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@magdakc1 jak on śmiał

Dawaj zdjęcia realne i z oferty.

Nie używaj słów typu oszukana bo będziesz musiała zgłosić zawiadomienie na policję aby odzyskać pieniądze z AOK

oznacz moderatorów