Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamówiłem za pobraniem za pomocą kuriera inpostu i niestety kuriera nie było. Co w takiej sytuacji? Dodam że byłem w domu przez dwa dni kiedy kurier miał być, a czy na 100% faktycznie był to nie wiem, mieszkam na wiosce i pokój mam po drugiej stronie niż podwórko ale drzwi domu były otwarte. Pierwszy raz mi się takie coś zdarza bo zazwyczaj kurierzy dzwonią zaraz przed wjazdem na podwórko, albo wchodzą do domu.
Nie masz towaru a masz kasę, a od kogo zakup?
@jirajamgo a paczka wraca do sprzedawcy? W śledzeniu była próba dostarczania?
Tak wraca do sprzedawcy, były wczoraj i dzisiaj. Zakup od firmy. @LEW433
To skontaktuj się ze sprzedającym, pewnie będzie niezadowolony, ale to się zdarza, możesz się dogadać i wyśle a możesz zrezygnować.
Kurier sam na podwórko nie wchodzi ale zwykle jak jest pod posesja to dzwoni domofonem lub daje sygnał klaksonem .
@jirajamgo nie otrzymałeś SMS z telefonem do kuriera i kodem odbioru?
@Client:44052296 Dostałem wczoraj i dziś z rana, myślałem że wczoraj mógł mieć nie po drodze i olać.
@mwmonety U mnie wjazd na podwórko ma ze 100metrów a podwórko nie ma bramy bo to było kiedyś gospodarstwo rolne i są dwa domy mieszkalne. Jak by trąbił to bym słyszał bo okno akurat miałem otwarte w pokoju, jak psy szczekają na podwórku to też słyszę.