Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wnoszę o wyłączenie możliwości zakupów za pobraniem ponieważ kurierzy nie chcą dotykać pieniędzy i nie dostarczają paczek, tak samo proszę o reakcję allegro ponieważ firmy kurierskie odmawiają dostawy do firm.
@obrazowy No ja mam inaczej - przyjechał kurier DHL i powiedział że gotówkę to on chętnie ale terminali płatniczych nie mają bo DHL oszczędza.
@obrazowy z tą dostawą do firm, to jaki kurier odmawia i dlaczego ? U nas dzisiaj był DPD, GLS INPOST.
Wczoraj miałem dostać przesyłkę zakupioną na allegro wysłaną za pomocą Fedex, paczka oczywiście nie dotarła, kurier z automatu wpisał zwrot do nadawcy, tylko dzięki temu, że pojechałem do centrum logistycznego, wydano mi moją paczkę gdzie zapłaciłem gotówką, Pani powiedziała, że kurier boi się dotykać gotówki i dlatego nawet nie próbował wręczyć przesyłki.
Paranoiczne podejście, pomijając fakt że nawet gdyby ( odpukać) miał się zarazić, to nie ważne czy gotówka czy terminal, i tak będzie bliżej Klienta niż 1 metr, no chyba że położy paczkę z terminalem na chodniku, oddali się na ten czas i poczeka na płatność
Niech mu ktoś kupi rękawiczki
Swoja drogą jak dostaje maila odnośnie paczki pobraniowej z DPD, to jest tam informacja że można zapłacić kartą "wygodnie" u kuriera
Kilka dni temu, DPD oficjalnie podało że od tego dnia będzie można płacić kartą u kuriera, taki mały cwancyś