Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wylicytowałem u jednego sprzedającego 4 przedmioty w 4-ech różnych aukcjach. W kosztach dostawy wieloprzedmiotowej jest informacja że przesyłka kurierem jest do 4ch przedmiotów.
W momencie kiedy chcę opłacić te aukcje (muszę płacić za każdą oddzielnie) doliczany jest do każdej aukcji oddzielny koszt dostawy.
Czy istnieje sposób, żeby te aukcje scalić albo inaczej dokończyć transakcję (zgodnie z regulaminem allegro), żeby zapłacić jeden raz za przesyłkę?
W zakładce Kupione na samej górze kliknij ZAZNACZ, a potem po lewej stronie zaznacz właściwe przedmioty i na samym dole kliknij Zapłać.
Mam dwie wygrane licytacje u jednego sprzedawcy. Zaznaczyłam je razem i wybrałam opłacenie, ale koszt dostawy jest podwójny... Interesuje mnie Paczkomat, a nie kurier. Co robić?
Suuper - działa!!!!!
@konri75 cieszę się 😄
Witam a w sytuacji gdy jeden przedmiot mam wygrany na licytacji a następny w koszyku jak mogę je połączyć w jedną płatność (paczkę)
@Renatka_o Kupujesz ten przedmiot z koszyka, ale po przekierowaniu do banku nie płacisz. Potem wchodzisz w Kupione, anulujesz rozpoczętą płatność, klikasz na górze ZAZNACZ, następnie po lewej zaznaczasz przedmiot z licytacji + kupiony przez koszyk i na samym dole klikasz Zapłać.
Dziękuję za tak szczegółowe wyjaśnienie .
A jakbym chciała odwrotnie? Lista zakupów od jednego sprzedającego się połączyła i nie mogę już wybrać pojedynczych produktów. Chcę podzielić zamówienie na dwa adresy albo różne płatności i jak się połączyły to nie widzę możliwości podzielenia zamówienia od jednego sprzedającego. Dzięki.
@solek_ll, niestety, nie ma takiej możliwości. Możesz jedynie ponownie dokonać zakupów w wybranych ofertach.
A czy można połączyć dwie licytacje z allegro lokalni?
ten sam sprzedawca, ale brak jakiejkolwiek opcji do zaznaczenia, i czemu tu smart nie działa
@sebmus Nie, na Allegro Lokalnie nie można połączyć zakupów w licytacji, ani skorzystać z Allegro Smart.
A dlaczego nie można tak zrobić na Allegro lokalnie? Ta platforma jest serio bardzo niedopracowana. Z adresami też mam problem, raz kupiłem coś na inny dla kogoś innego i teraz nie mogę tego zzmienić nigdzie.
Bardzo słabe, szkoda, że dowiaduje się o tym po kilku licytacjach. Technicznie powinienem opłacić teraz opłacić 6 licytacji po 3-6 zł dostawami po 10? Allegro Lokalnie jest "słabe" (delikatnie powiedziane).
Pozostaje dogadywanie się ze sprzedającym.