Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
więc, czekam na list ekonomiczny już jakoś 5 dni? Święta są więc prawdopodobnie trochę poczekam, chyba?
PRZYPADKOWO zaznaczyłem "paczka odebrana" ale to Nie powinno spowodowac problemów a ja Nie odbiore paczki która oplacilem?
(Kto to wymyślił? Bez przycisku potwierdzenia? Bez sensu)
PS. (nie dopatrzyłem iż Jakimś cudem mam wybrany list ekonomiczny 🙂
@Client:91478167 poczekasz, one czasem dochodzą po 3 tygodniach 😄
To że kliknąłeś nie ma na nic wpływu 😄
@Client:91478167 Wybrałeś taką przesyłkę której się nie spieszy, one długo idą, jak co pilnego to... stracisz cierpliwość, 😊Kliknięcie odbioru nie może mieć żadnego znaczenia na dostawę.
cóż, Wiesz jak ustawić domyślną formę dostawy? Przykladowo zawsze wybiera Paczkomat jako dostawa? zawsze go uzywalem, a teraz mialem wybrany list ek
cóż, Wiesz jak ustawić domyślną formę dostawy? Przykladowo zawsze wybiera Paczkomat jako dostawa? zawsze go uzywalem, a teraz mialem wybrany list ekonomiczny 🙂
Wybiera domyślnie ostatni wybór ale podczas płatności wybierasz to.
@Client:91478167 List polecony ekonomiczny uważa się za doręczony w terminie, jeśli dotrze do adresata w ciągu 30 dni roboczych od nadania. Takie prawo pocztowe...
cóż, teraz już wystarczy czekać, Ale jestem nadal bardzo zdziwiony czemu jakimś cudem mialem ustawiony List Ekonomiczny