Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mam porównać OFERTY OD WSZYSTKICH sprzedających np. płyty główne spełniające moje kryteria(filtry)? NIE CHCĘ SZUKAĆ W OBRĘBIE JEDNEGO PRODUKTU pasującej mi oferty, a chce porównać oferty w obrębie filtrów i wybrać tą która mi najlepiej pasuje - czyli nie koniecznie musi być to "produkt" od np. ASUSa czy MSI lub ASrock'a.
Dla naszej wygody i zadowolenia wyszukiwarka jest obecnie na tyle upośledzona że nie da się tego zrobić co przyspiesza robienie zakupów i powoduje zadowolenie klientów.
A weź, nawet nie będę pisał o wyszukiwarce, ponieważ wszystko będzie zagwizdkowane 😠. W skrócie 💩 potrafi znaleźć.
Allegro uważa, że nie powinieneś tak wybrzydzać. Bierz produkt, który Ci podsuwają, a nie taki, który najlepiej Ci pasuje.
@saper_2 I o to tu wlasnie chodzi, ze nic juz tu nie chodzi ...jedyne wyjsce idziesz gdzies do normalnego sklepu w sieci (jest pare z w miare filtrami) wybierasz co pasi i ewentualnie tutaj czy jest taniej (bo ceneo juz raczej nie uwzglednia allegro) ale nie zawsze cena to najwazniejsze kryterium . Choc obecnie ( prawdopodobnie) - jak bys sie nie staral hmm tydzien? to tak nie znadziesz najtanszej oferty tylko to co chce allegro- ( pamietaj lada chwila nowy socket)
Trochę to nieuczciwe wobec tego innego sklepu, który zainwestował w normalną wyszukiwarkę. Wejść na ich stronę, wybrać, i kupić gdzie indziej, np. na Allegro, które wyszukiwarkę ma do niczego.