Dzień dobry, zauważyłam że w aplikacji mam zalogowanych 5 urządzeń a fizycznie mam tylko dwa. Czy mam się czego obawiać? Nie czyściłam żadnych danych czy plików. Nie logowałam się z innych urządzeń czy przagladarek. Do mojego telefonu ma dostęp jedna osoba i wolałabym by czarny scenariusz się nie sprawdził. Proszę o sprawdzenie tej sprawy.
Tego typu dane zazwyczaj mają pewien błąd, jeżeli chodzi o ilość urządzeń.
Po pierwsze aplikacja i przeglądarka traktowane są jako osobne urządzenia. Po drugie, jak wywali ci sesję, w której jesteś zalogowana, po ponownym zalogowaniu pojawi się duplikat urządzenia (bo to jest rozpoznawanie po ciasteczku, wystarczy usunąć ciasteczko i strona myśli, że to inne urządzenie, a czasem wystarczy, że bateria padnie i musisz logować się ponownie).
Do tego, jak masz logowanie przez Google lub Facebooka albo masz połączone konto Allegro z kontem Inpost lub innego kuriera, to także będzie się wyświetlać jako dodatkowe urządzenie.
Nie loguje się przez przeglądarki, nie logowałam się do aplikacji kilka miesięcy aż do dziś jak wymusiliscie ponowne logowanie. Nie mam połączonego konta allegro z żadnym innym kontem. Loguje się przez login i hasło, nie przez Google i nie przez Facebook. Po zalogowaniu widać dalej 5 urządzeń zalogowanych w tym dwa moje podpisane, reszta jest dalej nieznana.