anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Lopás?

Client:132902554
#7 Wielbiciel

Senkinek nem javaslom a vásárlást. Több mint 2 hónapja várom hogy visszautalják a hibás termék árát!

Hazuduznak,ígérgetnek hamis igazolásokat küldenek, szóval szánalmas az egész.

Nem gondolom hogy ez lenne a megoldás.

Szánalmas az egész , szégyeljék magukat! 

Nie polecam nikomu tego zakupu. Czekam już ponad 2 miesiące na zwrot pieniędzy za wadliwy produkt!

Kłamią, obiecują, wysyłają fałszywe certyfikaty, więc cała sprawa jest żałosna.

Nie sądzę, żeby to było rozwiązanie.

Wszystko jest żałosne, wstydźcie się!

I do not recommend buying this to anyone. I have been waiting for more than 2 months for a refund for the defective product!

They lie, they promise, they send fake certificates, so the whole thing is pathetic.

I do not think this is the solution.

The whole thing is pathetic, shame on you!

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:132902554 widzę, że założyłeś dzisiaj dyskusję dotyczącą zakupu z 18.03.2025. Kiedy zwracałeś towar? Nie widzę informacji o tym w naszym systemie. Czy komunikowałeś się ze sprzedawcą poza naszą platformą? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Tak, przyznał, że produkt był wadliwy, w zeszłym tygodniu wysłał potwierdzenie przelewu, w którym poinformował, że dokonał zwrotu pieniędzy, ale przelew nigdy nie dotarł.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Odesłałem go w listopadzie ubiegłego roku, po czym sprzedawca obiecał naprawić go i odesłać w ciągu 30 dni. Zaczekałem 30 dni, a następnie poinformowałem go, że czas minął. Wówczas przyznał, że zwrot był uzasadniony, ALE NIC SIĘ NIE STAŁO!

oznacz moderatorów