Senkinek nem javaslom a vásárlást. Több mint 2 hónapja várom hogy visszautalják a hibás termék árát!
Hazuduznak,ígérgetnek hamis igazolásokat küldenek, szóval szánalmas az egész.
Nem gondolom hogy ez lenne a megoldás.
Szánalmas az egész , szégyeljék magukat!
Nie polecam nikomu tego zakupu. Czekam już ponad 2 miesiące na zwrot pieniędzy za wadliwy produkt!
Kłamią, obiecują, wysyłają fałszywe certyfikaty, więc cała sprawa jest żałosna.
Nie sądzę, żeby to było rozwiązanie.
Wszystko jest żałosne, wstydźcie się!
I do not recommend buying this to anyone. I have been waiting for more than 2 months for a refund for the defective product!
They lie, they promise, they send fake certificates, so the whole thing is pathetic.
I do not think this is the solution.
The whole thing is pathetic, shame on you!
@Client:132902554 widzę, że założyłeś dzisiaj dyskusję dotyczącą zakupu z 18.03.2025. Kiedy zwracałeś towar? Nie widzę informacji o tym w naszym systemie. Czy komunikowałeś się ze sprzedawcą poza naszą platformą?
Tak, przyznał, że produkt był wadliwy, w zeszłym tygodniu wysłał potwierdzenie przelewu, w którym poinformował, że dokonał zwrotu pieniędzy, ale przelew nigdy nie dotarł.
Odesłałem go w listopadzie ubiegłego roku, po czym sprzedawca obiecał naprawić go i odesłać w ciągu 30 dni. Zaczekałem 30 dni, a następnie poinformowałem go, że czas minął. Wówczas przyznał, że zwrot był uzasadniony, ALE NIC SIĘ NIE STAŁO!