kupiłem laptopa zwruciłem w ciagu 14 dni sklep ytm masa laptop nie uznaje werfakcji i nie zwraca pieniedzy , okłamuje alegro że nie zwruciłem laptopa a zwraca zawsze laptop lub uszkodzone rzeczy bo mam darmowy zwrot ,i zawsze zwracam ,a do tego jak nie wtrzymałem , i napisałem ze sprzedaje złom , na alegro bo jak opisuje że laptop dobry sprawny , do rozbudowy bez dysku i ramu miał byc super sprawny , a właczam i wkładam ramy a laptop czarny , ekran a jeszcze lepsza checa masa laptop ma umowe z alegro , hyba bo wtdey mnie blokujom konto hhe ale checa
@topeskop rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale język jakiego użyłeś w dyskusji jest niedopuszczalny, stąd blokada na Twoim koncie.
Dwie dyskusje ze sprzedającym są wciąż otwarte, poczekaj proszę na naszą wypowiedź, w dyskusji założnej dzisiaj będziesz mógł poprosić o naszą pomoc dopiero jutro, gdy miną 24h od założenia dysksuji.
Aby odzyskać pieniądze na Allegro, najpierw spróbuj rozwiązać problem bezpośrednio ze sprzedającym poprzez dyskusję; jeśli się nie uda, skorzystaj z Allegro Ochrony Kupujących (Allegro Protect), składając wniosek o rekompensatę po upływie określonego czasu (zwykle 7-14 dni od rozpoczęcia dyskusji), a pieniądze wrócą tą samą metodą płatności, często w ciągu 2-3 dni roboczych. Oby pomogło