Senkinek nem javaslom a vásárlást. Több mint 2 hónapja várom hogy visszautalják a hibás termék árát!
Hazuduznak,ígérgetnek hamis igazolásokat küldenek, szóval szánalmas az egész.
Nem gondolom hogy ez lenne a megoldás.
Szánalmas az egész , szégyeljék magukat!
Nie polecam nikomu tego zakupu. Czekam już ponad 2 miesiące na zwrot pieniędzy za wadliwy produkt!
Kłamią, obiecują, wysyłają fałszywe certyfikaty, więc cała sprawa jest żałosna.
Nie sądzę, żeby to było rozwiązanie.
Wszystko jest żałosne, wstydźcie się!
I do not recommend buying this to anyone. I have been waiting for more than 2 months for a refund for the defective product!
They lie, they promise, they send fake certificates, so the whole thing is pathetic.
I do not think this is the solution.
The whole thing is pathetic, shame on you!
@Client:132902554 widzę, że założyłeś dzisiaj dyskusję dotyczącą zakupu z 18.03.2025. Kiedy zwracałeś towar? Nie widzę informacji o tym w naszym systemie. Czy komunikowałeś się ze sprzedawcą poza naszą platformą?
Tak, przyznał, że produkt był wadliwy, w zeszłym tygodniu wysłał potwierdzenie przelewu, w którym poinformował, że dokonał zwrotu pieniędzy, ale przelew nigdy nie dotarł.
@Client:132902554 dziękuję Ci za informację. W dyskusji prosiliśmy o przesłanie szczegółów, ponieważ nie mamy o tym żadnej informacji w systemie. Bez tych informacji nie mamy możliwości pełnej weryfikacji, ponieważ nie widzimy Twojej rozmowy ze sprzedawcą.
Widzę, że przesłałeś w dyskusji potwierdzenie przelewu, które otrzymałeś od sprzedawcy. Proszę, dodaj jeszcze w korespondencji informacje, kiedy i w jaki sposób zgłosiłeś sprzedawcy reklamację (jeżeli to możliwe załącz zrzuty ekranu), kiedy nadałeś przesyłkę ze zwrotem (jeżeli to możliwe podaj numer przesyłki), jeżeli sprzedający potwierdził otrzymanie przesyłki i wydał decyzje reklamacyjną, załącz w dyskusji zrzut z decyzją. Będziemy mieli wtedy podstawę do tego, żeby wezwać sprzedawcę do natychmiastowego zwrotu środków.
Ime az elsimerés:
Elektromaniak_
Twoja reklamacja została przyjęta i otrzymasz zwrot pieniędzy. Z poważaniem, Dział Reklamacji
Konto kredytowe:

Odesłałem go w listopadzie ubiegłego roku, po czym sprzedawca obiecał naprawić go i odesłać w ciągu 30 dni. Zaczekałem 30 dni, a następnie poinformowałem go, że czas minął. Wówczas przyznał, że zwrot był uzasadniony, ALE NIC SIĘ NIE STAŁO!
@Client:132902554 dziękuję Ci za przesłanie tych informacji. Już działam w tej sprawie, wrócę do Ciebie z wiadomością.
To wszystko jest żałosne! Jak taki handlarz może zdyskredytować siebie i Allegro za takie pieniądze! Czy to ma sens? Myślałem, że to uczciwy interes! Ale nie!
Doładuję konto jeszcze raz, żeby wszyscy widzieli, która firma jest złodziejem!

Oczywiście, że nic się nie stało! Więc zostało skradzione!
@Client:132902554 nasz pracownik wypowiedział się wczoraj w dyskusji, więc poczekaj proszę cierpliwie i daj szansę na odpowiedź sprzedawcy. Widzę, że jego odpowiedzi są automatyczne, ale poczekajmy na jego wiadomość. Jeśli nic się nie zmieni, będziesz mógł poprosić nasz zespół o wsparcie.
Skontaktuje się z Tobą również policja węgierska!
@Client:132902554 rozumiem, że ta sytuacja nie jest dla Ciebie miła, ale na razie poproszę Cię o cierpliwość. Jeszcze nic takiego się nie dzieje, by była konieczność zgłoszenia sprawy na policję. Jako Allegro nie zostawimy Cię bez pomocy, ale daj nam proszę czas na działanie.
@Client:132902554 widzę Twoje wiadomości, usunęłam je, ponieważ nie są zgodne z naszym regulaminem. Ponownie proszę Cię o zachowanie spokoju, rozumiem, że sytuacja nie jest komfortowa. Poprosiłam o kolejną wypowiedź naszego pracownika w dyskusji, nie ma potrzeby obrażania nas i sprzedającego, pomożemy Ci rozwiązać ten problem, ale musimy poprosić Cię jeszcze o chwilę cierpliwości.