Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cytuje :W związku z nieodebraniem przesyłki i doręczeniem przesyłki zwrotnej w dniu 05.05.2024 oraz nieodebraniem jej w bezpłatnym okresie magazynowania od dnia 08.05.2024 fo dnia wpłynięcia informacji o zwrocie konsumenckim tz. 19.05.2024 naliczaliśmy opłatę za magazynowanie przedmiotu zgodnie z cennikiem w dniu 20.05.2024 opłatę skompensowaliśmy, prosze uregulować na rachhunek firmy w ciągu 7 dni.
@Syrena_zT a jak to dopisać?
@Client:44052296 wejdź sobie i dopisz
@KOGIEL_T ale ja nie mam tam żadnego pola tekstowego? U Ciebie jest?
@KOGIEL_T jak ma wcześniej dodane warunki zwrotu to @Client:44052296 możesz tylko kliknąć ,, zmień ,,
@mdrogeria to tylko potwierdza, że ja mam jakieś inne Allegro😉, ale @Client:44052296 może sobie więcej poczytać
@mdrogeria @KOGIEL_T czy my mówimy o tym samym🤔 mi chodzi o dodanie formułki, że za nieobedraną paczkę po upływie 3 dni zacznę naliczać koszt magazynowania.
@Client:44052296 dodaj tę formułkę gdzie chcesz, ale najlepiej to będzie pasowało w warunkach zwrotów , ale możesz również dodać taki wpis jak @pecela w informacji o sprzedającym, bo klient kupując u Ciebie zgadza się na wszystkie warunki, tak samo jak Ty zgadzasz się na warunki Allegro
@Client:44052296 zrób wpis w zakładce ,, o sprzedającym ,, w warunkach dostawy bez zewnętrznego programu hurtem nie dodasz
@Syrena_zT "Jako kupujący nadal masz podgląd do zapisu z oferty na moment zakupu"
Poważnie? Masz w ogóle pojęcie jak wyglądało to wcześniej?