anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Magazynowanie zwrotu

BARTI-B8
#7 Wielbiciel#

Cytuje :W związku z nieodebraniem przesyłki i doręczeniem przesyłki zwrotnej w dniu 05.05.2024 oraz nieodebraniem jej  w bezpłatnym okresie magazynowania  od dnia 08.05.2024 fo dnia wpłynięcia informacji o zwrocie konsumenckim tz. 19.05.2024 naliczaliśmy opłatę za magazynowanie przedmiotu zgodnie z cennikiem w dniu 20.05.2024 opłatę skompensowaliśmy, prosze uregulować na rachhunek firmy w ciągu 7 dni.

Należność 1 243,56, numer konta bankowego znajdziecie Państwo na białej liście.

Dostałem coś takiego od sprzedającego po ok 3 tygodniach  zamówiłem towar nie odebrałem towar sam pojechał impostem do sprzedającego  i tak po 15dniach napisałem o zwrot środków za towar że zwrotu była tylko wiadomość z automatu że doszło i odpowiedzą jak najszybciej po kilku razach napisałem do allegro o dostałem zwrot z allegro protest. Sprzedający po zakończeniu dyskusji  wysyła mi to co wyżej tłumaczy się że ma to w zakładce o nim ,nic nie napisał że dostał zwrot że to czeka tłumaczy się że w imposcie widać że dotarło to do niego  ale że po 3 dniach nalicza 100netto też nie napisał bo po co lepiej czekać kasa się nabija a to info z jego strony :Towar nieodebrany przez kupującego jest magazynowany przez 3 dni bez ponoszenia kosztów magazynowania, powyżej tego terminu rozpoczynamy naliczanie opłaty za magazynowaie towaru w kwocie 100zł netto / doba Adres odbioru:...

Pomóżcie proszę 
oznacz moderatorów
29 ODPOWIEDZI 29

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Syrena_zT a jak to dopisać?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Client:44052296  wejdź sobie  i dopisz

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@KOGIEL_T ale ja nie mam tam żadnego pola tekstowego? U Ciebie jest?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Client:44052296  a nie masz takiego wielkiego pomarańczowego buttona🤔

KOGIEL_T_0-1749223342391.png

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T jak ma wcześniej dodane warunki zwrotu to @Client:44052296 możesz tylko kliknąć ,, zmień ,,

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@mdrogeria  to tylko potwierdza, że ja mam jakieś inne Allegro😉, ale @Client:44052296  może sobie więcej poczytać  

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@mdrogeria @KOGIEL_T czy my mówimy o tym samym🤔 mi chodzi o dodanie formułki, że za nieobedraną paczkę po upływie 3 dni zacznę naliczać koszt magazynowania.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Client:44052296  dodaj tę formułkę gdzie chcesz, ale najlepiej to będzie pasowało w warunkach zwrotów , ale możesz również dodać taki wpis jak @pecela  w informacji o sprzedającym, bo klient kupując u Ciebie zgadza się na wszystkie warunki, tak samo jak Ty zgadzasz się na warunki Allegro

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:44052296 zrób wpis w zakładce ,, o sprzedającym ,, w warunkach dostawy bez zewnętrznego programu hurtem nie dodasz 

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Syrena_zT "Jako kupujący nadal masz podgląd do zapisu z oferty na moment zakupu" 

Poważnie? Masz w ogóle pojęcie jak wyglądało to wcześniej? 

oznacz moderatorów