Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zareaguje allegro, jeśli kupię KILKASET podrobionych np. sluchawek (niby Samsung) a następnie NIE ZAPŁACĘ? Myślę, że prawnie mam prawo odstąpienia od transakcji po jakimś czasie w związku z ,, nagłym" wykryciem iż jest to towar nieoryginalny , a więc w niewłaściwym dziale? Nieuczciwy sprzedawca miałby dłuższą przerwę w handlu, a Allegro brak zysków, więc może wreszcie ktoś by wyciągnął wnioski i coś zrobił z tymi badziewiami!!!
Dziś ledwo się powstrzymałem.
@sanko1967 Podróbek nie można wystawiać w żadnym dziale, nie tylko z oryginałami. Ale co z tego? Możesz zgłaszać, jednak niczego to nie zmieni.
Jak zareaguje allegro, jeśli kupię KILKASET podrobionych np. sluchawek (niby Samsung) a następnie NIE ZAPŁACĘ? Myślę, że prawnie mam prawo odstąpienia od transakcji po jakimś czasie w związku z ,,nagłym" wykryciem iż jest to towar nieoryginalny , a więc w niewłaściwym dziale? Nieuczciwy sprzedawca miałby dłuższą przerwę w handlu, a Allegro brak zysków, więc może wreszcie ktoś by wyciągnął wnioski i coś zrobił z tymi badziewiami!!!
Dziś ledwo się powstrzymałem.
@sanko1967 Jak zareaguje Allegro jeśli nie zapłacisz? Po 7 dniach anuluje tę transakcję i uniemożliwi Ci wystawienie komentarza negatywnego za sprzedaż podróbek, serio 🙂
Jeśli wystawisz go przed upływem 7 dni, komentarz zostanie usunięty, serio 🙂
Ok, ale sprzedający będzie miał towar zablokowany na parę dni.
@sanko1967 Jak Allegro zauważy że jest to celowe działanie z twojej strony, to zablokuje ci konto.
Powinieneś to zgłaszać.😁
@LEW433 Takie zgłaszanie, to zawracanie kijem Wisły😆
Zapewne łatwiej będzie z Wisłą.😊
@sanko1967 A co Cię to obchodzi? Niech nie sprzedaje podróbek, wtedy nikt mu nic nie będzie blokował. Allegro nie może Tobie blokować konta wtedy, gdy odmawiasz zapłaty za podróbki. Byłoby to rażącym naruszeniem prawa, bo sprzedaż podróbek jest zakazana.
@sanko1967, czy możesz wskazać oferty, które Twojej ocenie oferują podróbki?