Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kochani, pojawiły się dwa konta moje, chociaz zawsze miałem jedno. Cos narozrabiałem i jest jeszcze z innym mailem. Prosze o pozostawienie pierwszego od lat starego...to już przerasta mnie
@piesek_2004 Jeśli chcesz zamknąć konto w Allegro, musisz zalogować się na nie, a następnie złożyć wniosek o rozwiązanie umowy z serwisem, który jest dostępny tutaj. Jeśli nie pamiętasz danych potrzebnych do logowania do tego konta, proszę o kontakt z nami przez ten formularz.
Prosze, tzn Chcę pozostawić stare od kilkunastu lat piesek_2004 (Tylko) do maila
Natomiast zupełnie wymazać konto - [edycja] z mailem
Serdecznie przepraszam za móje błedy -tak Was Cenie pozdrawiam-wybaczcie!
Marian
Widzicie
Te Dyskusje tu to ktoś mądry wymyślił
Jest tak zrobione,ze nikogo nie obrazi -ale każdemu jak ja mniej myślącemu -powie zatrzymaj się i nie rób z niczego problemu-tym samym wspaniałym pracownikom konsultantom dodatkowej pracy-Podziwiam ich.....!Brawo!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Również chciałbym ten teraz juz dziwny nick zamienic np na ... czy mozna oczywiście do maila mego [edycja]
Pozdrawiam
Wszystkich Uścisne po Tragicznym virusie i na kawe..z dodatkiem kolacji zaproszę
Marian
@piesek_2004 Zasadniczo nazwy użytkownika (loginu, nicka) zmienić nie można, ale jakiś czas temu były przypadki, kiedy Allegro w wyjątkowych sytuacjach dopuszczało taką zmianę. Napisz w tej sprawie tu i załącz sensowne uzasadnienie; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=d4e05a9d-86a1-441d-978a-f2e1cdc3ae0c&subjectId=0cf7b182-1...
Nie zmieniam nazwy uzytkownika
na ks. marian@post.pl
pozostaje
piesek_2004
Ks. Marian