Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, co zrobić, nie chce czekać całej doby do zgłoszenia na Alegro, zakup dotyczył
DLACZEGO NIE CHCESZ CZEKAĆ, AŻ CAŁEJ DOBY?
Obawiam się że inni też mogą w tym czasie zostać oszukani.
Na czym ma polegać to 'oszustwo'?
Jakie podejrzenia, oferta na Allegro jest, zakup od chińczyka.... zawsze możesz odstąpić od umowy zakupu(zwrot) w każdej chwili.
to ja juz chyba za stary na te zakupy jestem....
ja to interpretuje jako losowy ciąg znaków, a ty mówisz że to chińczyk?
@ogDukeNukem Jeśli masz na myśli zakładkę 'o sprzedającym' - to jest chiński przepuszczony przez translator.
Prawidłowe tłumaczenie to:
Dongguan Small Electronics Trading Co., Ltd.
Stone 323, 1 Danyuan, nr 99, sekcja Guancheng, Dongcheng Road, Guancheng Street, miasto Dongguan, prowincja Guangdong
523006 Miasto Dongguan
Ufff to trochę mnie uspokoiłeś... może niepotrzebnie alarm wszczyna.... to czekam "cierpliwie" na rozwój wydarzeń...
Dzięki za szybie odpowiedzi.
@ogDukeNukem Jeśli nie chcesz rozszyfrowywać danych to wystarczy numer kierunkowy telefonu. +86 = Chiny
Jeśli zapłaciłeś to już nic nie zrobisz, Allegro nie podejmie zgłoszenia bo termin dostawy nie upłynął. Żeby jakieś oskarżenie napisać to musisz mieć konkretne dowody, a nie sądzę żebyś je miał. Dopiero gdy minie termin dostawy możesz podjąć konkretne działania.
Możesz jeszcze próbować klinąć "Anuluj" ale chińczyk uda że nie przeczytał albo napisze że już wysłał.
Będziesz szalał na tym wynalazku, strach na chodnik wychodzić, bezpieczniej będzie jezdnią chodzić.
Jedna potwierdzona transakcja. Konto od miesiąca.
Trzymam kciuki, żeby kiedyś przyszło 😉
W podobnej cenie i od ręki, z gwarancją i możliwością jazdy próbnej w polskich sklepach na literę M E...