to Twój problem bo to ty tam mieszkasz, więc ty musisz sobie z nim poradzić sam. Co ma do tego allegro ? Jeśli to dla ciebie problem egzystencjonalny to się przeprowadź tam gdzie doręczają przesyłki w soboty.
Mądralo, pisze się "egzystencjalny"
po kiego wała się wklejasz do rozmowy w której nie masz nic do powiedzenia?
nabijać sobie odpowiedzi na forum? Spamować?
Piszę ten komentarz byś pisał mniej spamu w przyszłości, nikomu to nie jest potrzebne, a pracę moderatorom raczej spowalniasz niż przyśpieszasz, co spowolni pomoc dla właściciela posta.
Uświadamiam, to co napisałeś to: prowokacja, wysryw subiektywnych emocji, spam bez pomocy.
dziekuje za poprawe, we wszystklich innych postach tez mozesz mi poprawic literowki i dodac przecinki jak lubisz mnie sie nie chce.
wiesz juz co to egzystencjalny to teraz jeszcze sprawdz co to ironia i nie poprawiaj mnie ze powinienem napisac sarkazm, moj post sluzyl refleksji autora nad swoimi rozterkami zyciowymi.
a co mu maja moderatorzy napisac ? przeciez to nie ich problem i nie ich wina ze autor mieszka w strefie w ktorej nie ma dostaw w sobote, napisza mu cos podnoszacego na duchu bo im za to placa i nie moga mu napisac s.... a ja moge mu napisac szczerze to co kazdy mysli. chlop mysli ze mu w zebach przyniosa paczke tam gdzie mieszka bo allegro zmusi firme kurierska do pracy w soboty w rejonie ktory jej sie nie oplaca. wiem gdzie to jest i ja sie nie dziwie ze tam w sobote paczek nikt nie dostarcza niech sie cieszy ze w inne dni ktos tam dojezdza.
Cześć, @22022407. Większość przewoźników nie realizuje dostaw w soboty i niedziele. W niektórych przypadkach doręczenie w sobotę jest usługą dodatkowo płatną.