anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problem z płatnością w PayU

Firma_Plus
#7 Wielbiciel#

Witam, ma problem z płatnością pay U. podczas gdy już zaloguje się do konta bankowego i wybiorę z jakiego konta mają być pieniądze pobrane, pokazuje mi komunikat, że nie wybrano konta. Pytałam w banku, ale tam mi powiedzieli, że to musi być problem allegro.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Allegro ma wieczne problemy. Ja sprzedaję ze 20 paczek tygodniowo. A tu w weekend 2 telefony. Jeden od zdenerwowanego klienta, bo nie zauważył, ze płatność tydzień temu nie przeszła, teraz ponowił. Aż mi go żal było, taki zdenerwowany... Drugi od gościa który dosłownie błagał o płatność na konto i wolał zapłacić o 10 zeta drożej za wysyłkę byle płatność na konto, bo co chwilę ma problem z allegro!!! Oczywiście się nie zgodziłam, nikt oberwania bananem ryzykować nie będzie. Ale sytuacja jest dramatyczna od dawna i allegro ma to gdzieś. Ciekawe czy z płatnościami przelewy24 też jest taki problem??? Nawet nie chcę zgadywać co się dzieje u dużych sprzedawców i jak często im się obrywa za to że komuś płatność nie przeszła... Postów na tym forum pewnie już z kilkaset się znajdzie, a reakcji żadnej...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Firma_Plus wyczyść proszę pliki cookies i pamięć podręczną, a także sprawdź, czy problem występuje w innej przeglądarce oraz w trybie incognito. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Firma_Plus
#7 Wielbiciel#

już próbowałam wielokrotnie, z różnych komputerów. Niestety mimo zalogowania na konto bankowe i przejściu do zapłaty wyświetla mi ciągle to samo, że brak wybranego konta. środków na koncie mi nie brakuje, nie jest niczym obciążone, a ten problem mam już od co najmniej miesiąca. Myślałam, że przejdzie, jednak dalej jest, a nie mogę płacić ani innym kontem, ani blikiem, bo allegro jest firmowe.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Firma_Plus czy możesz nagrać krótki film, który będzie przedstawiał ten błąd? Prześlij go do nas na adres spolecznosc@allegro.pl oraz dołącz link do tego wątku. Postaramy się pomóc, ale potrzebujemy nagrania, żeby ustalić, gdzie dokładnie występuje problem. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Firma_Plus dziękuję, dostałam już Twoją wiadomość i problem rzeczywiście występuje już po zalogowaniu się do banku, więc to ewidentnie problem po stronie BNP. Chcielibyśmy pomóc, ale jedyne co możemy zrobić to w tej sytuacji poprosić Cię o ponowny kontakt z nimi.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów