Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odwieczny problem to połączenie dwóch wygranych aukcji od jednego sprzedającego z którym od początku nie radzi sobie Allegro, mimo iż parę razy wskazywałem im na ten problem i nikt od nich nawet się nad nim nie zastanowił.
Wygrałem dwie aukcje [wygrywa ten który zapłaci więcej - aby nie było nieporozumień ] od jednego sprzedającego z różnicą zakończenia aukcji 5 min. Nie ma sensu aby płacić dwa razy za wysyłkę, którą można wysłać razem i Allegro od lat nie może sobie z tym poradzić. Nie zostaje mi nic innego jak pisać do sprzedającego i prosić go o numer konta aby dokonać wpłaty poza finanse Allegro. Można tak zrobić, ale po co skoro powinno się je połączyć i zapłacić jednocześnie z zakupiony towar oraz przesyłkę.
Może ktoś z was ma swój sposób, bo ja już mam dość kombinowania.
Zdenko02
@zdenko02 Jak na razie na Lokalnie nie ma innego sposobu😪
Ja piszę o głównym...
@zdenko02 No to wchodzisz w wylicytowane, ptaszkujesz które chcesz opłacić i ci się sumują w jedno
Chciałbym aby tak było... Zawsze pojawia się jedna aukcja, ta która skończyła się pierwsza i system nie dodaje drugiej...
@zdenko02 Musi dodać drugą i trzecią i dziesiątą, tylko każda jakby osobny zakup- wtedy ptaszkujesz- odznaczasz fajeczką i dajesz zapłać. Wtedy się sumują.
@zdenko02 Tak masz dwie osobne licytacje u jednego- ptaszkujesz i na dole masz zapłać
Właśnie tak robiłem, nie pierwszy raz i nic z tego nie wychodzi. Gdy wciskam "dokończ zakupy" wyświetla się wyłącznie wartość tej pozycji w której nacisnę przycisk.
@zdenko02 Po wygraniu drugiej aukcji wchodzisz w zakładkę Kupione i masz tam wszystkie wygrane i nieopłacone licytacje. Zaznaczasz je po lewej stronie i na dole klikasz Płacę lub Zapłać, co tam masz, dokładnie nie pamiętam. Jeśli którejś licytacji tam nie masz, to jej nie wygrałeś.
Zaraz sprawdzę... jak to zadziała.
Dzięki, a ja głupi wciskałem przy aukcjach a nie na dole... Przepraszam, ale człowiek cały czas się uczy. Jeszcze raz dziękuję...