Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam problem z podjęciem licytacji,oraz kupnem na allegro,nie odczytam wiadomości, wyskakuje powiadomienie :: Wystąpił błąd,spróbuj puzniej,już tak od kilku dni,próbowałem na innej przeglądarce i było to samo. Nie znalazłem żadnej blokady,oraz zaległości. Dlaczego nie mogę wykonać tych czynności,w czym jest problem,czy ktoś może wie o co tu chodzi? Będę wdzięczny,za pomoc.Pozdrawiam.
@Client:84422916 Od teraz pisz później przez "ó" i spróbuj kontaktu z allegro powinni ci wskazać przyczynę czy jest to po twojej stronie czy sami ci coś zablokowali ale nawet gdyby cię blokowali to sami wcześniej informują za co.
Tylko pracownik Allegro ma wgląd w Twoje konto, więc zadaj to pytanie na czacie lub przez formularz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e2e1f990-74d6-4bea-9b5c-a408bde7983d
@Client:84422916 Twoje konto nie jest zablokowane, więc będę wdzięczna jeśli prześlesz nam zdjęcie lub zrzut ekranu z tym komunikatem. Postaramy się zbadać i wyjaśnić tę sytuację.
Czy zdjęcia mam umieścić tutaj,na tej stronie?,czy może mam je wysłać na jakiś adres e-mail allegro?