Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
441d142279daa7ff - Taki mam komunikat gdy chce otworzyć powiadomienia , ponad to nie mogę dokonać żadnych zakupów., proszę o wyjaśnienie tej sytuacji Dziękuje
@Katt29 jak dziś? Daj znać 🙂
nie dzis wogóle nie posiadam drukarki na poczcie tez nie działa i nie wiem jak odesłąc produkty mam odrecznie wszystko napisac namalowac z kodami paskowymi ?
@Katt29 kod zwrotu wystarczy tylko w przypadku metod dostawy Allegro Paczkomaty InPost, Allegro One Box, Allegro One Punkt lub w przypadku zwrotu w DPD Pickup Oddział Miejski jeśli przesyłka była dostarczona do w ramach metody Allegro Odbiór w Punkcie DPD. W pozostałych przypadkach konieczne będzie pobranie i wydrukowanie etykiety nadawczej. Możesz ją wydrukować w każdym punkcie ksero jeśli drukarka na poczcie nie działa.
Dzień dobry, dokonuję zwrotu towaru ale nie mam możliwości wydrukowania etykiety i teraz nie wiem co
Może ktoś z Twoich znajomych ma drukarkę. Ewentualnie może w punkcie xsero będą mogli Ci wydrukować te etykietę
@Katt29 A do czego ci etykiety? Przy zwrocie wpisujesz tylko kod zwrotu flamastrem na paczce i wrzucasz do paczkomatu. Zamaluj , lub przekreśl stare etykiety jeśli są na paczce.
Dojdzie na podstawie kodu zwrotu.
@br. a jeżeli to paczka kurierska była
@Client:44052296 To nie do mnie to pytanie. To @Katt29 powinien napisać czyje te etykiety potrzebuje.
Na poczcie na przykład druki wysłania paczki ma przy okienku pocztowym.