Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli jestem klijętką Alegro Smart to dlaczego płacę za przesyłkę.
Powodów może być kilka. Na przykład oferta (aukcja) nie jest wyróżniona ikoną Smart, albo wybierasz sposób dostawy, który nie jest oznaczony tą ikoną.
Dodam, że teraz, kiedy wszyscy mają naprawdę darmowy Smart, taka sytuacja jak Twoja nie jest problemem. Problem powstaje wtedy, gdy kupujący zapłaci za "darmowe" dostawy i później się okazuje, że mało kiedy może z nich skorzystać 🙂
@Client:84791442 Musi jeszcze sprzedawca udostępniać przedmiot w tej ofercie SMART
@Client:84791442 Dokładnie tak jak napisał @LEW433, abyś mogła skorzystać z przesyłki w ramach Smart!, oferta musi być oznaczona ikoną:
Klikając w "Szczegóły dostawy", dana metoda dostawy, którą wybierasz, również musi być oznaczona stosowną ikoną:
*klientką
Wiem, czepiam się, ale... XXI wiek, słowniki wbudowane praktycznie we wszystko - ludzie, szanujcie (oczy) czytających:]
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Się czepiasz Klijętki 😛 A ona pżyszła tu ino tranzakcje srobić...
trzeba : lewy Ctrl oraz +
- wciśnięty klawisz Ctrl i trzeba kilka razy kliknąć klawisz + i masz powiększenie tekstu
- i masz czytelny tekst i oczka widzą wszystko
:))
@kitchener1 Że to niby do mnie?;>
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@kitchener1 nawet bez powiększenia oczka szaleją od takich kwiatków jak "klijętka"
Bo do tanga smarta trzeba dwojga.
Allegro rozdało darmowe SMARTy, fajnie 🙂
tylko zróbcie jakieś konkretne instrukcje! Nie używajcie trudnych słów, ma być najłatwiej jak to możliwe
klient musi to przeczytać i zrozumieć bo w obecnej formie bedzie domagać sie darmowej wysylki za kazdym razem.
Odbija sie to na sprzedających.
E tam, po co używać najprostszych słów? Trzeba w zamian zrobić jeszcze bardziej pogmatwany regulamin 😄
A zakup powyżej 40 PLN