Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem towar u jednego dostawcy na kwotę 48 pl i mając "smart " przy odbiorze przesyłki na poczcie zaplacilem 6zl?
@grzesiek2602 Patrz uważnie na takie zakupy. Aukcja musi mieć znaczek Smart. Sposób wysyłki też musi mieć znaczek Smart. Nie ma znaczka, nie ma darmowej wysyłki.
To nie jest tak, że mając Smart zawsze masz darmowe dostawy.
@xyz96 czy ty możesz zacząć czytać ze zrozumieniem, albo przygotować sobie nowe wklejki? Wprowadzasz tylko zamęt pisząc nie na temat.
@konto zamknięte Ja czytam jak chcę i mam przygotowane takie wklejki, jakie chcę. Nie będziesz mi dyktować jak mam czytać i co mam wklejać. Jeszcze tego nie zrozumiałaś po fali ataków na mnie, do których po dłuższej przerwie próbujesz powracać? Pilnuj siebie, swojego czytania i swoich wklejek.
@xyz96 miej sobie co chcesz i czytaj jak chcesz, ja tam ci nie żałuje, dla mnie to jest nawet zabawne i z wielką radością to czytam, ale dla pytających twoje wpisy nie są zrozumiałe, są nie na temat i wprowadzają w błąd.
dla pytających twoje wpisy nie są zrozumiałe, są nie na temat i wprowadzają w błąd.
Hit roku 😄
Większość sprzedawców z tego forum by chciała, aby tak było 😄
Chciałaby też czegoś jeszcze, ale to się nie uda.
@grzesiek2602 albo pomyliłeś sie, jak pisze @kostas11 , albo poczta doliczyła jakieś swoje tajemnicze dopłaty, mi kiedyś pani w okienku kazała zapłacić za podstemplowanie dowodu nadania listu poleconego.
@grzesiek2602 Postaram się wyjaśnić tę sytuację, ale będę wdzięczna za dwie informacje:
1. Dla mojej pewności, którego zamówienia dotyczy opisana przez Ciebie sytuacja?
2. Jedną możliwością, w której pracownik poczty mógł Cię poprosić o dopłatę, to opcja płatność za pobraniem. Czy jesteś pewnien, że Sprzedający nie nadał przesyłki w ten sposób? Jeśli nie, skontaktuj się proszę bezpośrednio ze Sprzedającym i zapytaj jaką formę przesyłki wybrał.