Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Reklamowałem produkt, sprzedawca nie naprawił całości bo reszty się wyparł, allegro przyznało mi rekompensatę z programu ochrony kupujących, ale nie mogę otworzyć linku, czy może to miec związek z tym że mam zablokowane konto?
@patryk58585858 tak, rekompensaty nie przyznało tylko możliwość złożenia wniosku co nie znaczy że dostaniesz 🙂
I rozumiem że nie będę mógł otworzyć tego linku w ogóle póki nie odblokują mi konta?
@patryk58585858 nie wiem czy to działa wstecz ale regulamin mówi jasno :
Allegro Protect nie obejmuje sytuacji, gdy:
Konto Kupującego zostało zawieszone na podstawie artykułu 8.4, podpunkt d) lub nie uregulował wszystkich należności wobec Spółki.
Śmieszna ta platforma, blokują ludziom konta na pstryknięcie palcem, potem jak coś kupujesz i po latach zablokują ci konto to nie interesuje ich że w momencie zakupu nie miałeś go zablokowanego i w tym momencie chronią sprzedawców którzy migają się od odpowiedzialności, mało tego teraz wymyślili sobie regulamin który jeszcze uderza w sprzedających ktorzy dalej naiwnie prowadzą na tej platformie działalność z myślą że im coś ułatwią a tu zonk w postaci jakości sprzedaży, pisze do ciebie klient o 19:30 jesteś na allegro o 20:30 i ta wiadomość wyświetla się dopiero na drugi dzień jak już upłynie trochę godzin żeby mogli Ci dowalić kilkanaście punktów mniej za długi czas odpowiedzi ;D nie wiem dla kogo ta platforma ale życzę wszystkim aby w końcu otworzyli oczy i zaczęli współpracować z jakimiś uczciwymi portalami bo na tych naciągaczy po prostu brak słów nie wspominając o 15 prowizjach jak ci się coś uda w końcu tu sprzedać 😄
@patryk58585858 jeżeli Twoje konto jest zawieszone, nie będziesz miał możliwości skorzystania z Allegro Protect. Polecam kontakt z nami przez formularz i wyjaśnienie kwestii ograniczeń na koncie.