anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam zablokowany pasek filtrów wyszukiwania w aplikacji Allegro na komputerze.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Gerlach12
#9 Pomysłodawca#

Nie można nic zaznaczyć w kratce. Pojawia się pusta kratka po najechaniu kursorem myszy. Jeśli chcę wyszukać rzeczy używane to muszę wpisać je w pasek wyszukiwania Allegro bo nie mogę ich zaznaczyć. Nie wiem co jest tego przyczyną? Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Gerlach12 poproszę o informację czy wyczyszczenie przeglądarki pomogło? Czy taki problem pojawia się gdy korzystasz z innych przeglądarek? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
7YP6K
#13 Ambasador#

@Gerlach12 Używasz Windowsa XP na tym systemie nic nie było aktualizowane od lat. Pomoże tylko zmiana systemu. 

oznacz moderatorów
Gerlach12
#9 Pomysłodawca#

Pani Moniko gdv korzystam z aplikacji Allegro na telefonie komórkowym wszystko dziala a na komputerze mam zablokowany pasek filtrów. Po najechaniu kursorem myszy na okienko nie jestem w stanie nic zaznaczyć, mam cały czas puste pola. Wpisuję w szukaj w pasku na górze to co jest na filtrze i jakoś pokazuje.

oznacz moderatorów
Gerlach12
#9 Pomysłodawca#

Mój system to Windows XP i działa stabilnie. Może to jest przyczyną bo nie jest aktualizowany.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Gerlach12 dopytałam o to dział techniczny i jeżeli nie pomogło wyczyszczenie przeglądarki (proponują jeszcze zmienić na inną i spróbować czy np. w Chrome będzie tak samo) to winą należy obarczyć system Windows XP, czyli konieczne byłoby zaktualizowanie oprogramowania na nowszą wersję.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów