anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam zamiar kupić za około 18 tys.zł

jacek_kotarski
#1 Nowicjusz#

Mam zamiar kupić za około 18 tys.zł od allegro.Co dalej gdyby okazał się towar kradziony?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@jacek_kotarski 

Chyba nie podejrzewasz, że Allegro handluje kradzionym towarem 😂

kostas11
#21 Demiurg#

@Kaliope_Brzeg na allegro sami oszuści, dlatego mają ochronę kupujących, reklamy przynoszą powoli efekty 😄 Ten kto je wymyślił powinien dostać nagrodę 😉

Allegro samo w reklamach przyznaje że wysyła ( bo w reklamach można wywnioskować że to "allegro nasz największy sklep" )  jednego buta a paczki doręczają do sąsiada 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@Kaliope_Brzeg @kostas11

pozwolę sobie zacytować wpis autorstwa @RED:

allegro zamiast reklamować wspólnotę kupujących i sprzedawców funkcjonującą w swoim serwisie, ich zadowolenie z zakupów, z wzajemnych kontaktów i sprzedaży - reklamuje potencjalną możliwość wydojenia sprzedawców z pieniędzy bo ze te zwroty ktoś musi zapłacić,

oraz wręcz sugeruje że ma u siebie oszustwa skoro allegro musi mieć funkcje policji/sądu

typu allegro protect

Dlaczego nie ma reklam w stylu kupuję na allegro bo ufam sprzedawcom, otrzymam szybko dobry i fajny towar bo mi go sprzeda np: Pan Tomek z polskiej rodzinnej firmy?

Ten sam Pan Tomek, który kupi też towar od Pani Jadzi bo jest także kupującym w serwsie

tak na serio Jak można reklamować Allegro chwaląc się mechanizmami walki z patologią występującą w serwisie?

To jakbym oglądał reklamę wycieczki do Mińska - będzie bezpieczna bo spałujemy ewentualnego złodzieja i oddamy Ci co ukradł

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@Kaliope_Brzeg @kostas11 ale to oryginalnego autora proszę wpunktowywać, a nie mnie 😳

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Boisz się że będzie kradziony czy tego że go nie otrzymasz?

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@LEW433 no jak myślisz? 🤔

Co dalej gdyby okazał się towar kradziony?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ale zakłada ze otrzyma a to nie jest takie oczywiste, skoro ktoś kradnie( to jego założenie) to może nie wysłać.🤔

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@LEW433 nie nadążam za twoją logiką 🤯

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@domkar04 Skoro uważa że to towar kradziony to może sprzedajacy dalej....kraś i nie wysłać towaru.😁

oznacz moderatorów

Rarki888
#1 Nowicjusz#

Obiorę osobiście tylko co jeśli za miesiąc,dwa,pół roku policja zapuka i powie,że mam kradziony trefny towar.?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Rarki888   "...policja zapuka i powie,że mam kradziony trefny towar.?"

No to pójdziesz siedzieć, w czym problem?

Każdy  biznes  ma  w założeniu jakieś ryzyko.

oznacz moderatorów