Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@kasia01101986 nie dostałaś maila ? jak nie to pisz do allegro dostaniesz powód, sprzedajesz czy kupujesz ?
@kasia01101986 Rzadko zawieszają konto kupującym więc mocno nabroiłaś albo > co bardziej prawdopodobne nie możesz czegoś kupić,
bo chyba nie za nick?.......... madko śfienta..........!!!
Dostałam emaila że niby naruszylam regulamin tylko nie wiem w jaki sposob
@kasia01101986 pisz w jednym wątku. A podali jakiś paragraf regulaminu?
@kasia01101986 klikaj odpowiedz i pisz w jednym wątku !!!!
A nie kupujesz lub licytujesz i nie opłacasz zamówień ???
Zawsze opłacam zamówienia bo 99% zawsze jest paczkomat , a licytacje to używam bardzo bardzo rzadko
Oki już pisze jak trzeba
Dziś chcialam kupić coś na allegro i jak chcialam zapłacić to wyskoczyło mi że mam konto zablokowane
Powodów może być dużo i tylko dział bezpieczeństwa co poda co jest powodem, może masz powiązanie z jakimś kontem z problemami, może zaległy rachunek za sprzedaż czegoś, może i może, napisz do allegro przez https://allegro.pl/pomoc/kontakt to się dowiesz
@kasia01101986 A nie dostałaś maila z powodem blokady > sprawdź na wszelki wypadek "spam"
@kasia01101986 tak jak napisaliśmy w sprawie nr 32958070, w pierwszej kolejności konieczne będzie wyjaśnienie blokady na Twoim drugim koncie (Client:103897798). Powinnaś mieć do niego dostęp, bo robiłaś z niego zakupy jeszcze 3 kwietnia 2023.