Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy zgłaszacie i jeśli tak czy macie realne odpowiedzi? Czy producent zweryfikuje informację o tym że wypuszcza szkodliwy produkt i zmieni sposób produkcji?
Kupiłam tanio sprężynowy materac
Nie da się go trzymać w mieszkaniu. Myślałam że wywietrzeje, że śmierdzi nowością ale po tym jak stał w sypialni miałam ogromne bóle głowy. Wyniosłam na przedpokój ale całe mieszkanie śmierdziało świerzym ostrym klejem. Materac nie do użytku. Miałam mdłości i byłam wycięta z życia 3 dni ( myślałam że zdechnę). Materace są produkowane dla dzieci. Skoro ja jako dorosła osoba tak się źle czułam to co by było z dzieckiem...
Materac tani, ale to nie znaczy że ma być nie tylko bubel ale tak szkodliwy. To już przesada.
Gdzie to skutecznie zgłaszacie?
to go upierz wodnym odkurzaczem to przestanie śmierdzieć... materac tani a z Chin pewnie to czego się było spodziewać? kolejna rzecz to że ty możesz mieć uczulenie na jakiś składnik chemii z tego materaca nie znaczy że każdy ma i jest z nim coś nie tak. Na koniec materac służy do spania a nie do wąchania więc o wadzie produktu mowy nie ma bo wywietrzeje
"materac służy do spania a nie do wąchania" to dobre jest, muszę to sobie zapisać.
@Client:136190262 dobrym pomysłem będzie najpierw skontaktować się ze sprzedawcą.
@Client:136190262 spytaj się sprzedawcy Zuma podobne zgłoszenia. Może to być jednostkowa sytuacja lub wada całej partii