anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Materac śmierdzący świeżym klejem.

Client:136190262
#1 Nowicjusz

Czy zgłaszacie i jeśli tak czy macie realne odpowiedzi? Czy producent zweryfikuje informację o tym że wypuszcza szkodliwy produkt  i zmieni sposób produkcji?

Kupiłam tanio sprężynowy materac

Nie da się go trzymać w mieszkaniu. Myślałam że wywietrzeje, że śmierdzi nowością ale po tym jak stał w sypialni miałam ogromne bóle głowy.  Wyniosłam na przedpokój ale całe mieszkanie śmierdziało świerzym ostrym klejem. Materac nie do użytku.  Miałam mdłości i byłam wycięta z życia 3 dni ( myślałam że zdechnę). Materace są produkowane dla dzieci. Skoro ja jako dorosła osoba tak się źle czułam to co by było z dzieckiem...  

Materac tani, ale to nie znaczy że ma być nie tylko bubel ale tak szkodliwy. To już przesada.

Gdzie to skutecznie zgłaszacie? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

to go upierz wodnym odkurzaczem to przestanie śmierdzieć... materac tani a z Chin pewnie to czego się było spodziewać? kolejna rzecz to że ty możesz mieć uczulenie na jakiś składnik chemii z tego materaca nie znaczy że każdy ma i jest z nim coś nie tak. Na koniec materac służy do spania a nie do wąchania więc o wadzie produktu mowy nie ma bo wywietrzeje 

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

"materac służy do spania a nie do wąchania" to dobre jest, muszę to sobie zapisać. 

@Client:136190262 dobrym pomysłem będzie najpierw skontaktować się ze sprzedawcą. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:136190262 spytaj się sprzedawcy Zuma podobne zgłoszenia. Może to być jednostkowa sytuacja lub wada całej partii 

oznacz moderatorów