Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Pisze ku przestrodze
Zakupiłem ostatnio na Allegro kilka przedmiotów z obawy przed brakiem dostępności zawsze kupowałem kilka miałem taką poduszkę bezpieczeństwa że jak by jakoś produkt nie doszedł albo się zdublował to poprostu w stanie nie naruszonym odeśle zdublowany i tyle. Niestety MediaMarkt nie ma darmowego zwrotu zawsze wydawało mi się że Allegro Smart daje taką gwarancje niestety mój błąd nie sprawdziłem w opcjach oferty ale tak jak wyżej zawsze wydawało mi się że Smart daje z automatu taką gwarancje . Jak robicie zakupy na Allegro od MM to poprostu sprawdźcie czy aby jest darmowa opcja odesłania przedmiotu . Pozdrawiam 😎
Smart nigdy nie dawał gwarancji, że w każdej aukcji będzie darmowa dostawa i zwrot.
A darmowy zwrot jest tylko jeżeli oferta jest oznaczona jako Smart oraz wybierze się opcję dostawy oznaczonej jako Smart. A Media Markt ma darmową dostawę na swój koszt, a nie w ramach Smart. A udział sprzedawcy w programie Smart jest dobrowolny i płatny (sprzedawca dopłaca do kosztów wysyłki każdej paczki).
A w skrócie zwrot był płatny, bo nie skorzystałeś ze Smarta przy zakupie. I tyle.