Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
miałam kupiony laptop polizingowy Dell od firmy Nexit i był w reperacji bo miał usterki wydawało mi się że juz jest ok po reperacji ale niestety zawiesza się codziennie na pczątku tylko raz dziennie a dziś zawiesił się 4 razy i to tak mocno że kursor nie rusza się nie da się go odwiesic inaczej tylko jednie przez wyłączenie przyciskiem i ponowne włączenie . dalej jest nie w pełni sprawny a ja dalej płacę raty a sprzęt to dalej rzęch co mam robić jestem niepełnosprawną emerytką mi jest ciężko finansowo wyrzucić w błoto pieniądze i latac i go wysyłać . powiedzcie co zrobić żeby mieć sprawny ten laptop. Ja chcę tylko żeby działał przynajmniej dopóki płacę raty
@shila_sa Cześć! Jeśli laptop regularnie się zacina, nie spełnia swoich funkcji, to jak najbardziej jest to powód do reklamacji. Skontaktuj się ze sprzedającym i zgłoś mu tę sytuację.
Niestety zapewne trzeba będzie odesłać urządzenie do sprawdzenia — dodam jednak, że przy uznanej reklamacji to sprzedający ponosi koszty transportu (zatem zwróci Ci pieniądze za odesłanie).
W razie problemów rozpocznij dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
dyskusję już wykorzystałam, laptop odsyłałam imieli zreperować to co szwankowało trochę zreperowali ale dalej się zawiesza i to częściej niż przed tą reparacją nie mogę już dyskusji bo wykorzystana . nie moge poprosiś allegro o pomoc bo chcą żebym wskaza ła produkt , było to kupione w lutym i nie wyświetla ją się takie dawne produkty a ja rawie rok prowadzę z nexit dyskusję już jest zakończona ,co mamzrobić eby ten laptop działał
a nie masz czasem za słabego laptopa i za nowego windowsa?
@shila_sa dyskusja jest już ponownie otwarta 🙂 W razie potrzeby możesz poprosić w niej o nasza pomoc.