anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Miałam otrzymać zwrot monet przy anulowaniu zakupu,minnęły 24 godz,monet nie ma,dostałam taką odpowi

maja463
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, pod warunkiem ze została anulowana płatność, monety wracają tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@maja463 Cześć, monety po anulowaniu zamówienia odnawiają się na koncie w formie kuponu. Sprawdź tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony 

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@ko_alka Czy dobrze rozumiem: kupuję towar z monetami. Za chwilę anuluję ten zakup. Monety nadal mam. Kupuję ponownie, już taniej, bo wymieniam monety. Tak to cudownie działa?

Ula

Ula
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@WREDZIA-W1 Kupująca opłaciła zamówienie za pomocą własnych monet. Po anulowaniu zamówienia wykorzystane monety odnawiają się na koncie jako kupon. Kupująca chciała wymienić odnowiony kupon na monety, które wykorzystała podczas pierwszego zakupu. 

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@ko_alka Dziękuję za wyjaśnienie 🙂 Teraz rozumiem. Nigdy na to nie zwracałam uwagi. Moje monety zawsze były dla mnie niespodzianką 🤣

Ula

Ula
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@WREDZIA-W1 Zalogowałaś się na "stare" konto, pytasz o monety o ten temat znasz od lat, wiele o tym pisaliśmy.🤗

oznacz moderatorów

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@LEW433 Na jakie stare konto??? Ciągle jestem na tym samym koncie. Temat monet znam słabo, bo zawsze mało mnie interesował. Nie zwracam uwagi na monety podczas zakupów.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No to miłego!🤣

oznacz moderatorów

maja463
#9 Pomysłodawca#

Witam,nie ma tego co mnie interesuje z kuponami.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@maja463 Monety, które wykorzystałaś w poprzednim (anulowanym) zakupie, również zmieniły się na kupon. Właśnie na tym polega promocja: 10 monet możesz wymienić na kupon o wartości 10 złotych: https://allegro.pl/kampania/monety 

oznacz moderatorów

maja463
#9 Pomysłodawca#

Jak są kupony to zakupy  mają być za 150lub200zł,to nie dla mnie,proszę o zwrot monet.

oznacz moderatorów

maja463
#9 Pomysłodawca#

Jak mam znaleźć kupon,nie mogę sobie poradzić,czy to taki problem,żeby wróciły monety?Jestem niezadowolona z tego,ponieważ zmusza się mnie do zakupu tego czego nie potrzebuję.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@maja463  Poprosiłam o wymienienie Twojego kuponu na monety. Proszę o chwilę cierpliwości. 

Mimo wszystko nie zrobi to dla Ciebie różnicy, ponieważ podczas wykorzystywania monet, zawsze wymienia się je na kupon. Po prostu tak to działa. 

oznacz moderatorów

maja463
#9 Pomysłodawca#

Rozumiem,chcę dokonać tego samego zakupu,który anulowałam,lecz sprzedający nie ma nic z kuponami.Bardzo mi zależy na monetach,wtedy nie mam z tym kłopotu.Czasami jest problem z płatnością,tak było tym razem,przykro mi,że powstał taki problem i przepraszam za kłopot.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@maja463 Kupon został wymieniony na 10 monet 

oznacz moderatorów

maja463
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję bardzo za załatwienie sprawy,monety są na koncie więc mogę robić zakupy.Pozdrawiam serdecznie.

oznacz moderatorów

maja463
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów