Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamowilam ryze papieru samoprzylepnego, sprawdziłam na dwóch stronach wydrukować, który przy każdym innym papierze jest idealny( drukarka jest do zdjęć, ecotank).
Wydruk jest plamisty, strasznie długo schnie, rozmazuje sie, nie nadaje sie do użytku.
Czy mogę zwrócić papier po zużyciu dwóch arkuszy?!
@Sylwia4923 Możesz odstąpić od umowy i odesłać papier ale sprzedający będzie miał prawo obniżyć zwracaną kwotę o utratę wartości.
jak chcesz stracić sporą część kwoty zwrotu to pewnie tak zakładając że nie wzięte na jdg na fakturę bo wtedy nie możesz
@Sylwia4923
Wydruk jest plamisty, strasznie długo schnie, rozmazuje sie, nie nadaje sie do użytku.
Raczej złóż reklamację na złą jakość papieru. Skoro inne papiery działają lepiej na tej samej drukarce, to ten może być albo gorszej jakości lub felerny.
Jeżeli sprzedawca uzna reklamację - to jesteś wygrana, jeżeli odrzuci to ewentualnie będziesz musiała zapłacić za odesłanie tego papieru do Ciebie po odrzuceniu reklamacji. Co będzie pewnie tańsze niż częściowy zwrot za odesłaną niepełną paczkę papieru.
@Client:35386082 Może być też tak, że papier jest przeznaczony do drukarek laserowych i przy atramentowych będzie działo się właśnie tak jak opisała @Sylwia4923
Sam kiedyś kupiłem na Allegro taki papier ale opisany jako do drukarki laserowej i działa idealnie.
Jeżeli jesteś pewna, że wina leży po stronie papieru, nie np. Twojej drukarki, bądź złej jakości tuszu, bądź po prostu kupna papieru niedostosowanego do Twojej drukarki, to złóż reklamację, bo wtedy masz szansę na zwrot pełnej kwoty produktu, plus jeżeli nie kupowałaś na Smarta, to na swój koszt sprzedawca odbiera towar.
Zwracając towar na prawie odstąpienia od zakupu sprzedawca ma prawo obniżyć wartość towaru, a tutaj obniżenie będzie znaczne - Ty raczej nie kupiłabyś używanego papieru po kimś, prawda?