anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
paattycjaa
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry 

Zrobiłam zamówienie i zapłaciłam kuponem na 15 zł , a zniknęło mi 19 monet, bo wcześniej przez przypadek nacisnęłam żeby kupon z monet poszedł, ale jednak użyłam tego za 15 zł przy zakupach za min 149 zł

Czy da się odzyskać te monety?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@paattycjaa Jeśli wymieniłaś monety na kupon i go nie wykorzystałaś, powinien być dostępny w koszyku podczas wybierania formy płatności. Znajdziesz tam też datę jego ważności.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
paattycjaa
#7 Wielbiciel#

Nie jest dostępny. Mam 0 monet i jest napisane w historii monet że zostały dziś wykorzystane. A nie zostały...

Ja tylko w koszyku to kliknąłem, a nie zapłaciłam nimi i zniknęły 

oznacz moderatorów
paattycjaa
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20250627-233548.png

oznacz moderatorów
paattycjaa
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20250627-233605.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@paattycjaa monet już nie masz, ponieważ wymieniłaś je na kupon na 19 monet (ważny do 27 lipca). Zobaczysz go na formularzu dostawy i płatności, po wybraniu metody płatności, w części "Twoje zniżki". 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
paattycjaa
#7 Wielbiciel#

Ale ja nie wykorzystałam tych 19 monet...

Tylko kupon na 15 zł 

Nie wiem jak z aplikacji mam wejść na twoje zniżki nie widzę tego 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@paattycjaa nie wykorzystałaś tego kuponu. Monety zostały wymienione na kupon (kupon nie został użyty podczas płatności), więc wciąż możesz z niego skorzystać. 
Kupon obniżający kwotę zamówienia o 15 zł, z którego skorzystałaś, to był inny kupon (nie z wymiany monet). 
Aby skorzystać z kuponu z wymiany 19 monet, nie musisz wchodzić w żadną specjalną zakładkę. Gdy przejdziesz do formularza płatności i dostawy (czyli wybierzesz ofertę, którą chcesz kupić i klikniesz "do kasy") i wybierzesz metodę płatności, zobaczysz swój kupon tutaj:

la_nika_0-1751266394466.png

Gdy go wybierzesz, obniżysz kwotę zamówienia o 19 zł. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów