Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ok, godz. 10,15 odbierałam z paczkomatu w Sopocie przy ul. Kolejowej ( przy parkingu) paczkę, która była ulokowana w górnej części paczkomatu. Po wyciągnięciu paczki ( samowar) nr zamówienia 27062ac0-a677-11fO-bff7-bf511d875719 podskoczyłam w górę aby sprawdzić czy czegoś jeszcze nie ma. Wtedy prawdopodobnie wyleciał mi z kieszeni kluczyk do samochodu. Kiedy po kilkunastu minutach wróciłam się do paczkomatu, kluczyka nie znalazłam. Jest to jedyne miejsce, w którym mogłam kluczyk zgubić. Czy posiadacie Państwo monitoring tego miejsca żeby sprawdzić kto podniósł kluczyk?
z poważaniem Halina Jaskulska
Nikt ci nie udostępni nagrań z monitoringu. RODO się kłania.
A nagrania z monitoringu udostępni Inpost na wniosek uprawnionego organu.
@Client:86182466 chodzi o Paczkomat InPost czy automat paczkowy allegro?
Jeśli chodzi o InPost - kontaktuj się z InPost-em być może coś pomogą (ale na pewno nie udostępnią nagrania z monitoringu ani danych ewentualnego znalazcy)
Jeśli to automat allegro to powodzenia 😉
Poza tym może ten klucz jednak wypadł Ci w innym miejscu - ja kiedyś otrzymałem w przesyłce zwrotnej zabawkę wsadzoną do przesyłki przez dziecko 🤣 Oczywiście kluczyki też już były ale klient je sam umieścił w przesyłce xD
@Client:86182466 Pani Halino, bardzo chciałabym pomóc, ale to zamówienie odbierała Pani z paczkomatu Inpost, więc to firmy Inpost musi się Pani zwrócić w tej sprawie. Jako Allegro nie mamy dostępu do monitoringu maszyn innej firmy.