anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Myśle że ten cały allegro protect to ściema

bohun_d
#1 Nowicjusz#

Już drugi raz zostałem oszukany przez sprzedawców, za pierwszym razem przesyłka nie doszła, sprzedający podał jakieś nie imienne potwierdzenie nadania co wystarczyło do zamknięcia sprawy przez allegro, za drugim co prawda przyznali mi rację ale co się okazuje? Nie mogę złożyć wniosku o rekompensatę, konto nie spełnia warunków... Drogie allegro, nauczcie się chronić konsumenta jak np **piiip** lub temu, to co proponujecie to żart. Kupowałem tu trochę a teraz tylko jeśli będę musiał. Pozdrawiam

P.S. ciekawe czy post zostanie skasowany...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Zapewne nie zostanie ale możliwe ze moderacja zapyta o jaki zakup chodzi i dorzuci więcej informacji, Prawda że allegro protect zostało ograniczone, ale zawsze były tam warunki które muszą być spełnione żeby otrzymać ją.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bohun_d Allegro Protect nie jest ściemą, ale żebym móc z niego skorzystać należy spełnić podstawowe warunki takie jak brak należności w stosunku do Allegro, a Twoje konto jest w tej chwili z tego powodu zablokowane, dlatego spłać proszę zobowiązanie, które znajdziesz tutaj

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

q3qPL
#13 Ambasador#

Płać kartą, reklamuj w banku, obciążenie zwrotne jest do 90 dni od zakupu, wtedy operator płatności i bank będą sobie to wyjaśniać.

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Jest ale czasem dziwnie działa.

oznacz moderatorów