MyBenefit - czy kod zniżkowy może być wykorzystany od razu w jednym zamówieniu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy zakup na jeden kod musi być od jednego dostawcy? Czy mogę połączyć kilka aukcji nawet jeśli jedna będzie z przesyłką a druga bez?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@alutkacz811 karta podarunkowa nie obejmuje kosztów dostawy. Jeden kod nie musi być wykorzystany na cały zakup, pozostała kwota będzie do wykorzystania na inne zakupy (od innego sprzedającego). Będziesz mogła ją wykorzystać na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki". Zwróć tylko proszę uwagę czy Twoja karta nie obejmuje tylko konkretnej kategorii np. Sport i turystyka.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzień dobry. Wykorzystałam 160 zł z kodu wartego 200zl. Na stronie MyBenefit czytam że po nie wykorzystaniu wszystkich środków otrzymam nowy kod przypisany do mojego konta, o wartości równej niewykorzystanych środków. Gdzie mam szukać tego kodu🤷?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeden kod nie musi być wykorzystany na cały zakup, pozostała kwota będzie do wykorzystania na inne zakupy (od innego sprzedającego). Będziesz mogła ją wykorzystać na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@alutkacz811 oprócz formularza płatności i dostawy, o którym napisał @LEW433 powinnaś również widzieć go w tej zakładce 🙂 Sprawdziłam to i kupon w wysokości 41,02 zł jest wciąż dostępny i gotowy do wykorzystania.
Moderatorka