Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Opis sytuacji:
Popełniłem błąd wybierając wielkość paczki generując etykietę i paczka nie zmieściła się w paczkomacie mimo tego inpost wysłał wiadomość, ze paczka się znajduje w paczkomacie mimo, ze jej tam nie ma. Paczkę zawiozłem do punktu nadania paczkę skąd zostanie odebrana od kuriera. Chciałem się Państwa zapytać czy w związku z tym powinien podjąć jakieś dodatkowe działania ? Po skontaktowaniu się z inpostem dostałem informacje, ze powinien się z Państwem skontaktować.
Czy to, ze paczka zostanie odebrana przez kuriera z punktu zamiast z paczkomatu to duży problem czy i tak paczka dotrze na magazyn, a dalej do kupującego ?
@Client:41047909 paczka zostanie dostarczona . Nadanie a punkcie zamist w paczkomacie nie powinno być problemem
Mam tylko pytanie czy paczka bylo do paczkomatu ??? Czy tez jako kurierska ? No bo jesli nie weszła do paczkomatu nadawczego to raczej nie wejdzie także do odbiorczego. I tutaj juz może byc różnie z doreczeniem
Paczka była nadana do paczkomatu.
doliczą ci dodatkową opłatę i obciążą twój rachunek za zmianę gabarytu.
@Client:41047909 hmm to skoro nie weszła do paczkomatu nadawczego to jak miałaby wejśc do paczkomatu odbiorczego ??????
No i tu może być problem. Czasem kurier dzwoni do klienta i może wydać paczke z auta lub podwieźć. A czasem po prostu robi zwrot do nadawcy.
Tak czy inaczej mysle że powinieneś sie liczyc ze sporą dopłata za gabaryt.
Chyba trzeba było zadzwonić do kupujacego i od razu Mu na adres kurierem wysłać, zdaje sie że to by było tańsze rozwiazanie.